Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Dün aslında bayağı bir şey yapmıştım ama kızımın bir sıkıntısı vardı. Uyumadı, uykudan ağlayarak uyandı hep girip bakamadım siteye. Bugün de sabah bir çıktık evden akşam dokuza kadar yoktuk. Gelince;
Kızı uyuttum,
Mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Salonu topladım.

Yarına yapılacak o kadar iş var ki. Yine çamaşır sepeti doldu. Mutfak bezlerini sofra bezlerini yıkamıştım dün. Makinada unutmuşum. Kokmuş hep. Bugün de evde olmayınca tekrar yıkayamadım. Yarın ilk iş uzun programda onları yıkayacağım. Yerleri silip toz almam da lazım. Kızın odası yine kendinden geçti. Ütü duruyor, biriktikçe birikti. Buzdolabı yine karman çorman olmuş. Say say bitmez. Çıldıracağım.

Eva badim nasılsın? Birkaç gündür ayrı düştük. Okudum ki halı yıkamışsın. Ellerine sağlık.

İki çocuk minik biri bebe biri 4 yaş takılıyorum kuzu nickim değişti ya dedim tanıyamadın mı ondan
he ya ozaman demis olabilirim hani ben ogretmen doktor amir memur kesimine konusurim sizli bizli kk hayatinda cok azdir siz dedigim demem yani

dememi istiyorsaniz yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…