Ben kaldım garip gurup ruyalar gördüm hayrolsun
Hep elimle yohlar kapatırım
İşe güce mi emin misinYoğğğ öyle değil
La öyle olsa kanım çoşar enercimi işe güce harcarım
Kimleri gömdünüz o laklak daZabahın nurunda kalkmışım pankekimi yımırta salatamı yapmışım arkidişlerim kursa gittiler okula gelsinler kahvaltı edeceğuk bebemi uyutuyorum çok uykum var dün gece keyfi uyumadım laklak yaptık
YaaaaDün transfer oldum başkanım. Test sonucuna kadar minimal işler yapacağım
Dur kız daha bugün ısındı burasıÇok sıcak acayp sıcak evşn her yanı açık yine de yok sıcak. Yarrabi daha mayıs ayını bitirmedik temmuz agustosta ne ederiz
Yavaş yavaş başla, korkma 6 aylık bebekle iki günde ev toplamıştım ben tek başıma.Kızlar tayinimiz çıkmış bu sene hiç beklemiyorduk 1.5 ay sonra falan tasiniriz sanirim. Ben ne yapayım yavas yavas toparlanayim mi Bi de burda yalnızım yardım edecek kimse de yok
Ayrıntı benim işimodevlerin tam ihtiyac duyulacak seyler bayildim ben bu ise normalde benjm kafamda supurge tozdan ileri gitmiyordu temizlik :))
Balıklar öyle herkese bir mavi boncuk bir şirinlikYeni birini daha bulduüzerime gül kamyonu kokladı
Seve seve
Oyy maşallah yaa. Ben o kadar hamarat olduğumu sanmiyorumYavaş yavaş başla, korkma 6 aylık bebekle iki günde ev toplamıştım ben tek başıma.
Oh elinize sağlık
Kayınannişimle hem deYaaa çok iyi olmuş negom
Sağol cınım hep mis parfüm kokarım iyi bildinOooooooo nego gelmiş
Zaman varmış yaparsın hiç merak etme. Ben hurçların çok faydasını gördüm taşınırken.Seve seve
Oyy maşallah yaa. Ben o kadar hamarat olduğumu sanmiyorumkolileri ayarlayim da yavastan başlayım diyorum ne toplasam kar
Sağolasın canım benimYaaaahiç iş yapma sağlıkla tutunsun doğsun inşallah
amiiin amiinSağolasın canım, inşallah her ikimizden de güzel haber gelir
İsteyen herkese nasip etsin Rabbım, güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤Sağolasın canım, inşallah her ikimizden de güzel haber gelir
İnşallah canımİsteyen herkese nasip etsin Rabbım, güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤
Ne bu ses ne bu esinti bu ne hoş koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?