Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın. Güzel bir hafta diliyorum. Nevresimleri koyduğum yeri birkaç gün önce düzenlemiştim ama havluları alabilirim nego. Fırın da temiz gibi ama bir bakarım yine de. :)

A R Y A hadi bakalım bugün maraton günü. Üstünde ki durgunluğu bir atalım senin hadi hadi hadiiii kalk
Ben başlıyorum sende müsait olunca başlarsın. Yaptıklarını beni etiketleyip yazarsın.

Malesef canım.hele sıcaklarda azıyorlar alsam ne fayda gerisi geliyor geçen sene çok denedim ama bakalm
Dun neler yaptım konuştum olmadi baktilar çok kibarım daha çok geldiler sirke püskürtüm tezgaha da çıkınca dayanamadım artık akşamdan çamaşır suyu da sıktım

Aslında ben istyordum negom ama yemeğim yok ve hâlâ ne yapsam bilmiyorum yemeğim olmayınca kendimi işe veremiyorum

Evett smdi çıktım sağda 2 solda 3 yumurta 14/15 /12 boyutlari güzel mi yani dedim asistan tedaviye yanıt vermiş dedi şimdi hocaya danisicaklar ona göre yol cizilcek
Eşinin durumu iyi mi peki inşallah güzel sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…