- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bende öyle ama bakalm dün her yeri camasir sulaidm akşamında yine çıkmış.Dun neler yaptım konuştum olmadi baktilar çok kibarım daha çok geldilersirke püskürtüm tezgaha da çıkınca dayanamadım artık akşamdan çamaşır suyu da sıktım
Ohhh derin bir nefes tamamdır bitti hadi uyan nur .A R Y A hadi bakalım bugün maraton günü. Üstünde ki durgunluğu bir atalım senin hadi hadi hadiiii kalk
Ben başlıyorum sende müsait olunca başlarsın. Yaptıklarını beni etiketleyip yazarsın.
O pek iç açıcı değil kuzum ya umarım sperm değerleri sayısı düşük bakalm rabbim ol derse inşallah negomEşinin durumu iyi mi peki inşallah güzel sonuç alırsınız
Aslında ben istyordum negom ama yemeğim yok ve hâlâ ne yapsam bilmiyorumyemeğim olmayınca kendimi işe veremiyorum
Tüp bebek şimdi değil mi yapılacak olan aşılama değil?O pek iç açıcı değil kuzum ya umarım sperm değerleri sayısı düşük bakalm rabbim ol derse inşallah negom
Ağır oligospermi tanısı
Menemen makarna yap gitsin. Ben öyle yapcam her halükarda aynı şekil yiyip kalkıyorlar boynuna atlayan yoksa koy makarnayıAslında ben istyordum negom ama yemeğim yok ve hâlâ ne yapsam bilmiyorumyemeğim olmayınca kendimi işe veremiyorum
Ooohhhhh
Ohhh derin bir nefes tamamdır bitti hadi uyan nur .
Gitti saklandığın yerden çıkabilirsin seni göremedi
( iç sesim )
Seç ulan negom çalışsınlar yat yat nereye kadar ayıptır yahuEveeeeeeeet bugünün talihlisini seçiyorum hazır mısınızzzzzz
Bugün benimle temizlik yapacak, yarışacak bir talihli
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
@Maya-
Nikinik
Kocişim yemiyorMenemen makarna yap gitsin. Ben öyle yapcam her halükarda aynı şekil yiyip kalkıyorlar boynuna atlayan yoksa koy makarnayı
Firin temizlemeyi alayım ben artık düzenleme islerine pek girmeyi düşünmüyorum30 mayıs ödevi
Nevresim, havlu koyduğumuz yeri düzenlemek.
Fırın temizlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
@Maya-
Nikinik
Senin sülalen rahat tabiSeç ulan negom çalışsınlar yat yat nereye kadar ayıptır yahu
PuhhSeç ulan negom çalışsınlar yat yat nereye kadar ayıptır yahu
Dedi sadece haftasonu temizlik yapan kadınSeç ulan negom çalışsınlar yat yat nereye kadar ayıptır yahu
Kalbimi kırıyon negoooooooooooooDedi sadece haftasonu temizlik yapan kadın
Kızma negom
Anaaam daha 30 hafta var yandıkKalbimi kırıyon negooooooooooooo
Heee seninki de secengillerdenKocişim yemiyor
Amin bacımHeee seninki de secengillerdenAllah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?