- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.817
- 698
Ben bunu senden öğrendim böyle uyarı çıkınca izlenmiyor sanıyordumYutubda izleyin diyo oraya bassana
Önceki denemelerde evde test yapmıştım. Bu kez onu da yapmayacağım. Daha çok moral bozukluğu yapıyor. Kan gününü bekleyeceğim. Ablan ne yaptı canım bıraktı mı tedavi işleriniBonus
Aslan badimFırtına gibi eve giriştim.Ne zamandır bekleyen işleri hızlandırılmış modda hallediyorum, bitince bildiririm
Bet renk diyor ya soluk gibi zahırBu kınıfır nece renk olurmuş
Nasıl seviyor beni beniSana yazarken bazen seslide söylüyorum cevabımı
Bu şarkıdan sonra keşke kahve siyah olaydı der insan
Balıklar sinsi olurlarSen sinsi isen benim bildiğim şnsiler ne bonusum
Bence sen sinsi degilsin soru yanlış
Evet ablam da balık Orcan biliyorim aslında bildiği muhabbeti hiç haberi yokmuş gibi dinler ama aslında ben fazlasını mi biliyorum diyedir o bekleyişBalıklar sinsi olurlarbenim eltim balık ordan biliyorum
Bonus da sinsilik yok belki yüsekseleninden etkileniyordur
Kimbilir yüsekleneni yaydır
Oğlumla kahvaltı yaptık kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım bulaşıkları yerleştirdim
Dün pazardan fesleğen almıştım onu diktik hem etkinlik oldu
Balkon yıkadım
Oğlumu yıkadım
U UcanSupurge
Nefret ediyorum şu usta işlerindenBenim küçük banyo kırılacaktı aşağı akıtıyor diye
Ustalar yarına demiş evi halıları toplayıp o kadar bekledim
Bana yakın iki balık var ikiside aynıEvet ablam da balık Orcan biliyorim aslında bildiği muhabbeti hiç haberi yokmuş gibi dinler ama aslında ben fazlasını mi biliyorum diyedir o bekleyiş
n kolayı şehriye çorbası. Ben yaptım sen de yapKahvemi içeyim. Çorba yapayım diyorum ama ne çorbası yapsam karar veremedim.
Hiç sorma toz duman olacak diye hiç bir şeyde yapmadımNefret ediyorum şu usta işlerinden
Benim de aklımdan o geçiyor ama daha da yeni yaptım. Mercimek de cumartesi yedik. Yoğurt çorbası için tereyağım bitti :/ adama tripli olduğum için aramak istemiyorumE
n kolayı şehriye çorbası. Ben yaptım sen de yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?