Düzenli Evimiz & Hayatımız

Önceki denemelerde evde test yapmıştım. Bu kez onu da yapmayacağım. Daha çok moral bozukluğu yapıyor. Kan gününü bekleyeceğim. Ablan ne yaptı canım bıraktı mı tedavi işlerini Bonus

Teyocum çooook uzun hikaye onunki bıraktı gibi. Bizde kan gününü beklemiştik.
Güzel şeyler düşün hayırlısı olsun inş.

Balıklar sinsi olurlar benim eltim balık ordan biliyorum
Bonus da sinsilik yok belki yüsekseleninden etkileniyordur
Kimbilir yüsekleneni yaydır
Evet ablam da balık Orcan biliyorim aslında bildiği muhabbeti hiç haberi yokmuş gibi dinler ama aslında ben fazlasını mi biliyorum diyedir o bekleyiş

Evi topladım
2parça sökük vardı onları diktim
Makineye koyu renklileri attım astım
Bornoz ve havluları yıkadım astım
Oğlana öğlen için patates tostu yaptım
Akşam için patlıcan közledim U UcanSupurge

Evet ablam da balık Orcan biliyorim aslında bildiği muhabbeti hiç haberi yokmuş gibi dinler ama aslında ben fazlasını mi biliyorum diyedir o bekleyiş
Bana yakın iki balık var ikiside aynı

Biri karda yürür izini belli etmez arkadan işi cevirir cevirir kendi bir şeyden anlamaz derbederi oynar sen görsen la bunun eti neki budu olsun dersin uzun yıllar saf ayağına yatabilme özelliği var

Diğeride en iyiyi oynar çok saf niyetli olduğunu hissettirir senin güvenini kazanır sonra afedersin seni mal gibi ortada koyabilme özelliği vardır sonra sana bir ortamda şakayla karışık lafı giydirir millet kahkayı bastığı yerde anlamazsın bir kaç saat sonra bu şimdi ne dedi diye bir afallarsın

E

n kolayı şehriye çorbası. Ben yaptım sen de yap
Benim de aklımdan o geçiyor ama daha da yeni yaptım. Mercimek de cumartesi yedik. Yoğurt çorbası için tereyağım bitti :/ adama tripli olduğum için aramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…