Üzme güzel kalbini bonusumTadım yok biraz ailesel mevzular gelemezsem kusuruma bakmayın biraz kafamı toparliyim ❤
Çocuklara geçmiş olsun, büyüğe de Allah zihin açıklığı versin.Kendi içine çekildi biraz kafa dinlicekmişbenim küçükler hastaydı doktorun verdiği ilaç inanılmaz sinir yaptı hafta sonu LGS var çocuklarla kafayı yiyorum evi götürüyor
Dolabı ben silicem benİyi ki beni dinleyip seçmemişsin, yarın mutfak dolabı silemezdim
Kadın niye öyle ağlak konuşuyor
Ne biçim güldüm kediye ya
Ooo hadi bakalımFırtına gibi eve giriştim.Ne zamandır bekleyen işleri hızlandırılmış modda hallediyorum, bitince bildiririm
Gider gelir bakarım sinirim bozulur onu düzeltene kadarBaşıma iş açtım. Dolap üstü hurçları boşaltım yerleştirdim geri şimdi yerine koydum fakat çarpılmış gibi duruyorlar yaaaa
İnşallah bu sefer pozitifi görürsün bize müjdeyi verirsin canım.Önceki denemelerde evde test yapmıştım. Bu kez onu da yapmayacağım. Daha çok moral bozukluğu yapıyor. Kan gününü bekleyeceğim. Ablan ne yaptı canım bıraktı mı tedavi işlerini @Bonus
Aaa kaynanamBana yakın iki balık var ikiside aynı
Biri karda yürür izini belli etmez arkadan işi cevirir cevirir kendi bir şeyden anlamaz derbederi oynar sen görsen la bunun eti neki budu olsun dersin uzun yıllar saf ayağına yatabilme özelliği var
Diğeride en iyiyi oynar çok saf niyetli olduğunu hissettirir senin güvenini kazanır sonra afedersin seni mal gibi ortada koyabilme özelliği vardır sonra sana bir ortamda şakayla karışık lafı giydirir millet kahkayı bastığı yerde anlamazsın bir kaç saat sonra bu şimdi ne dedi diye bir afallarsın
Çorba yapma benceBenim de aklımdan o geçiyor ama daha da yeni yaptım. Mercimek de cumartesi yedik. Yoğurt çorbası için tereyağım bitti :/ adama tripli olduğum için aramak istemiyorum
Telefon geldi mi yoksaM Musluk Suyu bir miktar işler yaptım
Evi topladım tüm nevresimleri degistirdim
Yikananlari astım kuruyanlari katladım
Balkonları yıkadım
Wc banyo temizledim
Yemek hazırlığı yaptım devam edicem
Kahvaltıyı geç yaptım topladım buzdolabını sildim
Kombiyi sildim çam önünü sildim
Evi süpürdum silme kaldı bir tek.
Ne taktın sınıf annesine ha miniksinif annesine kozginlikla camasir katladim evi
supurdum
daha yemek yapmadim ne yapsa diye dusunmekgeyim
He ya olmafı da yarın ablamı arıcam mecburGider gelir bakarım sinirim bozulur onu düzeltene kadar
Ellerine saglıkM Musluk Suyu bir miktar işler yaptım
Evi topladım tüm nevresimleri degistirdim
Yikananlari astım kuruyanlari katladım
Balkonları yıkadım
Wc banyo temizledim
Yemek hazırlığı yaptım devam edicem
Kahvaltıyı geç yaptım topladım buzdolabını sildim
Kombiyi sildim çam önünü sildim
Evi süpürdum silme kaldı bir tek.
Maşallah maşallah alem bacii görsün beeEvi topladım
2parça sökük vardı onları diktim
Makineye koyu renklileri attım astım
Bornoz ve havluları yıkadım astım
Oğlana öğlen için patates tostu yaptım
Akşam için patlıcan közledim U UcanSupurge
Inşallah canımİnşallah bu sefer pozitifi görürsün bize müjdeyi verirsin canım.
yatakları topladım
bebeme çorba yaptım (zebzeli, minnak minnak doğradım filan yani bu da bi iş sonuçta)
kahvaltılarını koydum yedirdim çocukları
mutfağı toparladım
gayfemi içtim
golgefeslegeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?