Olsun hepten kopmamış olursunDersi mi soruyorsun. Onu biraz saldım geceleri deneme çözüyorum ya da soru
Giysi dolabı düzenledim nego bilmeden ödevi yapmışım digerleri yapmış olduğum şeyler31 mayıs ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
Giysi dolabı düzenlemek.
Evden kullanmadığımız en az bir eşya çıkarmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
@Maya-
@Nikinik
Hala oturuyorum misafirim geldiresmen kosuyor ucuruma
Harikasın badilerin gülüTubismavis badim ne örüyon. Yaptıklarım;
Kahvaltı hazırlandım
Yerlere süpürge çekildi
Kirli bulaşıklar dizildi makine çalıştırıldı
Kızın çamaşırları toplandı
Eşimin ve kendi yastığımızı makinaya attım silikon zaten terasa asacağım akşama kadar kurur inş.
Masa silindi, mama sandalyesi silindi
Koltuk örtülerini silkeledim makinaya atıp kaldıracağım çok sıcak örtülerde polarlı gibi rahat olmaz bundan sonra
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
3 adet soğan filizlenmişti ayırdım eşim ekti, oğlan suyunu verdi:)
Lavabo wc yıkandı terlikleri yıkandı.
Atılacak şeyler vardı birikmiş yine boş deterjan kutuları onları da çıkardık.
Kardeşim de salmış görünüyor geceleri çalışıyor genelde.Dünde boynu tutulmuş çok kötüydü ağrı kesici iç diyorum ders çalışman lazım yok ben içmem diyo.Dersi mi soruyorsun. Onu biraz saldım geceleri deneme çözüyorum ya da soru
AhahahaYa benim kız teyzesine mesaj atıyor bu emojilerle sık kullanılanlarda gözüme çarptı hoşuma gitti ekranda dilimlenmiş şekildeydi orda dümdüz hıyar çıktı yahu
Eki Görüntüle 3075985
Camış mı? Ağzından bal damlıyor yine canım badim
Seni ben sandıUlan dün yaptım bu sabah yaptığımı düşünmen bi hoş etti beni
Öyle bonusum çünkü çok umut yok bu sene benim içinOlsun hepten kopmamış olursun
E onu biliyorum da uzuuuuun zaman oldu kabul et dostumYapmadığım şey değilde işte salınca ayar tutmuyo şimdi de pislenmesin istiyorum
Eğer şimdiye kadar sıkı bi şekilde çalıştıysa bırakmasın. Bir de bölümü ne bilmiyorum ama benim bölümümde mezun çok alım az o yüzden sağlam yüksek puan almam lazım ama yeterince çalışamadım bu sene çocukla o yüzden gevşettim bu aralar.Kardeşim de salmış görünüyor geceleri çalışıyor genelde.Dünde boynu tutulmuş çok kötüydü ağrı kesici iç diyorum ders çalışman lazım yok ben içmem diyo.Bünye alışmasın diye
Üniversite giriş sınavına hazırlanıyor canım.Allah yardımcın olsun seninde inş.istediğin puanı alırsın canım benim.Eğer şimdiye kadar sıkı bi şekilde çalıştıysa bırakmasın. Bir de bölümü ne bilmiyorum ama benim bölümümde mezun çok alım az o yüzden sağlam yüksek puan almam lazım ama yeterince çalışamadım bu sene çocukla o yüzden gevşettim bu aralar.
Bende komşuya kahve ye gıittim hafta sonu il dışı proğramımız var alışverişe çıkacağım banyoyuda kırdılar bir gün ellemeden duracakmışBelim ayrılıyodu geceaşağı kahvaltıya iniyorum eltim pişi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?