- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Saatin 10 olmasını bekliyorum sonra zabahaa kadar çamaşır yıkamacaÇamaşır yıkmaya devam Keneyse yaz temizligim kolay olur diye kendimi gazlıyorum
Elektirik ucuz diye MiSaatin 10 olmasını bekliyorum sonra zabahaa kadar çamaşır yıkamaca
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinBugün sadece girip çıktım okuyamadım bile hiç bir yeri.
Çocuğum hasta kustu 6 defa falan.
Şimdi hastanedeler iğne yapmışlar.
Bıldırcın yumurtası dokundu sanırım.
Onu daha önce de yedirdigimde kurmuştu bugün 2 oldu artık ondan diye düşünüyorum.
Duanızı eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım ya kıyamamBugün sadece girip çıktım okuyamadım bile hiç bir yeri.
Onu daha önce de yedirdigimde kurmuştu bugün 2 oldu artık ondan diye düşünüyorum.
Duanızı eksik etmeyin
Bende;
Oh misss ne çok şey yapmışsınBende;
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri dizdim
Yemek yaptım
1 posta ütü yaptım
1 posta çamaşır katladım kaldırılacaklar
Tekrar mutfağı toparladım elde yıkanacakları yıkadım
1 posta çamaşır serdim
Eşimde terasa nevresim ve ince battaniyeleri serdi sağolsun.
Bebişin ek gıdasını yedirdim habire su içiriyoruz çook sıcak nem fazla yine.
Karpuz yedim emojim de karpuz olsun
Sağol kuzum eşim yardımcı oluyor yoksa mümkün değil bizim kız hiiç susmuyor dişlerde şişkinlik bayağ var ama bakalım ne zaman patlatacak.Senin misafirler gittiler mi yoksa?☺Oh misss ne çok şey yapmışsın
Eşimin kuzeni cuma günü gitcek canim valla yardımcı oluyor kız sağolsun yükümü hafifletiyor kalabalk misafir opazar akşam gittikerSağol kuzum eşim yardımcı oluyor yoksa mümkün değil bizim kız hiiç susmuyor dişlerde şişkinlik bayağ var ama bakalım ne zaman patlatacak.Senin misafirler gittiler mi yoksa?☺
Yaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sıkma canını alerji gibi birşeyi olabilir mi?Bugün sadece girip çıktım okuyamadım bile hiç bir yeri.
Duanızı eksik etmeyin
İyi canım ne güzel böyle misafir sevilir zatenEşimin kuzeni cuma günü gitcek canim valla yardımcı oluyor kız sağolsun yükümü hafifletiyor kalabalk misafir opazar akşam gittiker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?