- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Hayırlısıyla toplansınlar inşCanlar cuma opu
Ağzi burni yesinooAferin kız eline sağlık bu saate kadar bu kadar iş aslanım nego
Off sen bi de Adana yı gör yapış yapış geziyor millet nem had safhada.Berbat bi sıcaklık var her gün duş yada 2 kere. Günde 3, 5 kere kıyafet değişimi abartmıyorum bak.Sürekli dolaba su atıyoruz sürahi şişe falan ne denk gelirse şimdiden böyleyse yanacağız demektir.Eşim en son camı açmış karşısında halının üstünde yatıyordu. Yarın 40 derece gösteriyor maraş
Yemek buz gibi olurken sizinle mi uğraşacağım ben laYeni zayıflama yöntemi diye topiğ açsak
Ellimize iki şiş neyin alsak boncuk gibi dizisek masalara o yemek buz gibin olurken bak ne iştah kalır ne kiloyemeye göz kırpanında başına balıkla vururuz yada JES satırıyla bekler
Yediğimizi Öğütmeden Örüyoruz
Ne fantastik bir topiğ olur
Yaw efo iyiki 1 teneke zeytin yedim hamileykenBak şu ihtimali düşünemedimJES ördüğümüze göz dikebilir verin bakayım olmuş mu diye zeytin gözlü modeli örğüsünü yapanların Allah yardımcısı olsun
Gece kuşu nöbetteydi totosunu kestiğim ateşi vardı bizimkininJES nerelerdesin gece kuşu ben dertlendim Ahmet Kaya Kum Gibi açtım bu saatte dinliyorum ama ses yüksek değil tabi Bebe hiiç durmuyor işler sarpa sarıyor kendini akıllı zanneden insanlar var onlara pek güvenemiyorum kafama takılıyorlar.
Noldu yavruyaGece kuşu nöbetteydi totosunu kestiğim ateşi vardı bizimkinin
Noldu bebişeGece kuşu nöbetteydi totosunu kestiğim ateşi vardı bizimkinin
Aşı oldu bonbonNoldu yavruya
Aşı oldu teyzesiNoldu bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?