Belki Erzurum’da yaşıyorlardır bak ben dün kombiyi açtımUla topiğ sıcaktan buharlaştı bak ne azımli ziyaretcilerimiz var onlar hep bizimle
Onlar sıcak soğuk demiyolarBelki Erzurum’da yaşıyorlardır bak ben dün kombiyi açtım
O zaman kesin kenedir loOnlar sıcak soğuk demiyolar
Bir yapışkanlık söz konusuO zaman kesin kenedir lo
Seçeyim de gelirsenEvetbenim için başlamak mesele, başlayınca devamı çok güzel geliyor. Her gün beni seç
Bugün için teşekkür ederim, çok iyi oldu
Topiğin sitiresinden yerimYeni zayıflama yöntemi diye topiğ açsak
Ellimize iki şiş neyin alsak boncuk gibi dizisek masalara o yemek buz gibin olurken bak ne iştah kalır ne kiloyemeye göz kırpanında başına balıkla vururuz yada JES satırıyla bekler
Yediğimizi Öğütmeden Örüyoruz
Ne fantastik bir topiğ olur
Bence jes örmeye fırsat vermeden kendisi yer her şeyiBak şu ihtimali düşünemedimJES ördüğümüze göz dikebilir verin bakayım olmuş mu diye zeytin gözlü modeli örğüsünü yapanların Allah yardımcısı olsun
Daha yeni kombi kapattık şikayet etmeyin ulaGece sıcaktı yahu, daha hazirana girmeden böyleyse, nolcak halimiz
En son üyelik bilgilerini düzenliyor görünüyor yanlışlıkla mı dokundu acabaO da bilmiyor hiç başvuru yapmamış
Biz yazı dün hissettik ama geceleri halen bataniye üzerimize alıyoruzGece sıcaktı yahu, daha hazirana girmeden böyleyse, nolcak halimiz
Üsluptan ban yiyeceksin bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?