Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her yerdeler

Emin olun içinizdeki en saçaklı ben olablirim hiç biseyin sabit yeri yok ama herşeyin yeri değişse de bilirim düzenli bir insan değilim sadece yeteri kadar temizim
Bağaaaa bişeyler oliyyyyy

Makyaj çantası nedir ya rabbi 3 tane kalem 1 rimelim var bi de çocukların anaa alsanaa sürseneee dedikleri bir ruj

Bende kendim almadım en büyük oğlanı özel bir kreşe vermiştik 4yasnda anneler günü hediyesi diye verdiler koca soma da belki 400-500 ksiide var çingene pembesi makyaj çantasından
Makyaj malzemesi olmayan gaadın mı peh

Öhüm öhüm neyse

Evi havalandırdım
Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Takı toka kutularını düzenledim
Giysi bölümümü düzenledim
Oyuncak ayıkladım
Kahvaltı masasını topladım
Evi süpürdüm
Öğlen yemeği verdim topladım
Büyüğün okulu yoktu öğleden sonra onu bisiklet sürmeye götürdüm. Küçüğü de alıp geldik.
Hazır yufkadan pratik pişi yaptım yedik
Çay demledim

Her hafta kırtasiye çekmecesini boşaltıyorym süpürüp geri düzeltiyorum Minik Duduklu Tencere makası yerine koymuyolar falan ama ben yine yerine koyuyorum söylüyorum illaki kafalarına giricek. Yatak odasındaki makasta hep aynı yerde. Makas önemli hacı ona yer yap artuk bunun yeri burası bunu böyle belleyin de

U UcanSupurge geçmiş olsun.
Anka geçmiş olsun. Sınavdan önce inşallah toparlarsınız hemen.
Teneffus Zili güzel haberler için sevindi canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah ablan da bebiş de sağlıklı bir şekilde geçirirler günlerini.
Tubismavis sevindirici, güzel haberlerle gel inşallah.

Olabildiğince geçmişe dönmeye çalıştım ama kaçırdığım varsa affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…