Ziya geçmiş olsun demek bi tuhaf oldu
Niye 3 kezYatakları topladım çocukların nevresim degistirdim
3 kez kahvaltı hazırladım kaldırdım
Kuruyan çamaşırları kaldırdım sabah ürüleri bitirdim
Yeni astım kahveye oturdum şimdi.
Bağaaaa bişeyler oliyyyyyHer yerdeler
Emin olun içinizdeki en saçaklı ben olablirim hiç biseyin sabit yeri yok ama herşeyin yeri değişse de bilirim düzenli bir insan değilim sadece yeteri kadar temizim
Makyaj çantası nedir ya rabbi 3 tane kalem 1 rimelim var bi de çocukların anaa alsanaa sürseneee dedikleri bir ruj
Makyaj malzemesi olmayan gaadın mı pehBende kendim almadımen büyük oğlanı özel bir kreşe vermiştik 4yasnda anneler günü hediyesi diye verdiler koca soma da belki 400-500 ksiide var çingene pembesi makyaj çantasından
Neyseki bir o batağa düşmemişimO kadar bebe bisküvisi yerdim ki geceleri süte batırıp batırıp soğuk sıcak her türlü.
Diyet grubunda bi arkadaş dediki yeter çocukların rızkını yediğino gece yemediydim sonra unuttum
Eşim bunla övundu kardeşime biliyor musunbizim evde hiç birşeyin yeri yok ama herşeyi ablan koymuş gibi bulur der
Hakikatende öyleçok dağınık bir insanım ve bu huyumdan vaz gecemigorum
mesela benim makasin bir yeri yoktur bazen ayakkabilik cekmecesinde bazen cocukalrjn kitapliginda bazen mutfak cekmecesinde bazrn sifonyer ustunde durur hala yeri yokbu karmasikliktan zevk mi aliyoeum bilmiyorum
aksine babam da herseyin yerini bilir ve evdeki hersey nizami durur
Yaz tatili geliyor tehlikenin farkında mısın bonuscumYine mi evdesine çıkan bir laf etsem nasıl incinir nasıl
İdarede benimki gidicek okula şükürler olsunYaz tatili geliyor tehlikenin farkında mısın bonuscum
Bu aralar yoğunsun sanırım sen de badim. Bebek müsaade ettiği kadar yapmaya çalışıyorum ama çoğu şey üstünden, yarım yamalak oluyor.Günaydın badim çok iyiyim teşekkürler ❤
Baya çalışmışsın ne güzel
Şanslısın kerataİdarede benimki gidicek okula şükürler olsun
Aslında doğru başım kalabalık bu araBu aralar yoğunsun sanırım sen de badim. Bebek müsaade ettiği kadar yapmaya çalışıyorum ama çoğu şey üstünden, yarım yamalak oluyor.
Amin canım inşallah.Estağfirullah canım Allah razı olsun Allah şifa versin ablana ve yavrusuna inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?