Bence almalısın tam senlik her gün bir koku deniyorumSelamlarr:)
Almadım canım kablolu diye başka bir tane buldum o da aşırı pahalıydı
Hiç atıştırmam öyle bi huyum hiç yokturKahvaltı hazırlarken atistirmayan bizden değildir
Allah razı olsun canım benim.Bakalım en hayırlısı olsun hakkımızda.Ev işi için inşallah hayırlısıyla en güzeli olsun canım. Ablana da Rabbim kolaylık ve şifa versin
Ya kablolu neden yapmamışlarBence almalısın tam senlik her gün bir koku deniyorum
Bimden sprey şişede olan kokudan aldım pudra kokulu,onu da denedim böyle hafif hafif
Teşekkür ederim canımSelamlar U UcanSupurge , geçmiş olsun canım
negzelHiç atıştırmam öyle bi huyum hiç yoktur
Geçmiş olsun canım okudum ama unuttum kusura bakmaTeşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla atlatırlar bu süreciAllah razı olsun canım benim.Bakalım en hayırlısı olsun hakkımızda.
Ablama ciğer geliştirici yapılacak sanırım bebek alınacak büyük ihtimalle.
Estağfirullah canım Allah razı olsun Allah şifa versin ablana ve yavrusuna inşallahGeçmiş olsun canım okudum ama unuttum kusura bakmaAklım ablamda bu yüzden bugün pek konsantre olamıyorum gibi.
Eşimin de yirmilikleri gömülüydü çok ağrı çekti gidince anlaşıldı çektirmek zorunda kalmıştı.
Hiç acımadım en çok bana helal ulanBak yine kurt düştü içime ama bu evde bende yaşıyorum benimde rizkimhakkımız
o kocalar hep plani alt ust ediyor1 buçukta marathon dedim noldu bezelye almaya çıktım anaaa kocamın planı değişti geri eve geldi
Yine mi evdesine çıkan bir laf etsem nasıl incinir nasılo kocalar hep plani alt ust ediyor
o kaaa naif yaniYine mi evdesine çıkan bir laf etsem nasıl incinir nasıl
Kızların odasına giriyorum yiğenlerim bende 2 gece 4 gız bi de ben
Benimde canımı M Musluk Suyu çektirmiştiYa kablolu neden yapmamışlar
Ama sen dedikçe canım çok çekiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?