Bir işi eledim şükür kafamdakinden başka tokam yok2 haziran ödevi
Takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek.
Duvarda ki saatlerin tozunu almak.
Kapı kulplarını silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Nikinik
Kahvaltı hazırlarken atistirmayan bizden değildirAçken kahvaltı bile yapamam önce bi altlık bi baz gönderiyorum mideye
Tatlı varsa hele dimi kurabiye falanAçken kahvaltı bile yapamam önce bi altlık bi baz gönderiyorum mideye
Kizin yok mu kız tokalarıBir işi eledim şükür kafamdakinden başka tokam yokkapı kulpu
Ve tek duvar saatini unutmam inşallah bu kaaaa işin içinde
Her yerdelerKizin yok mu kız tokaları
Sadece makyaj çantası içinde tek tük şeyler var makyaj malzemesi hariç herşey var orda daHer yerdeler
Emin olun içinizdeki en saçaklı ben olablirim hiç biseyin sabit yeri yok ama herşeyin yeri değişse de bilirim düzenli bir insan değilim sadece yeteri kadar temizim
Kurabiye ince çizgim çocuklara diyorum yeter bu kadar kaç tane yiyceksiniz onlar yatıyor ve....Tatlı varsa hele dimi kurabiye falan
Makyaj çantası nedir ya rabbi 3 tane kalem 1 rimelim var bi de çocukların anaa alsanaa sürseneee dedikleri bir rujSadece makyaj çantası içinde tek tük şeyler var makyaj malzemesi hariç herşey var orda da
Ana gibi anaKurabiye ince çizgim çocuklara diyorum yeter bu kadar kaç tane yiyceksiniz onlar yatıyor ve....
Bu büyük başarı biliyo musun yeri olamayanların esyalari elini attigin gibi bulmak bunu Çok az insan yaparHer yerdeler
Emin olun içinizdeki en saçaklı ben olablirim hiç biseyin sabit yeri yok ama herşeyin yeri değişse de bilirim düzenli bir insan değilim sadece yeteri kadar temizim
Bende kendim almadımMakyaj çantası nedir ya rabbi 3 tane kalem 1 rimelim var bi de çocukların anaa alsanaa sürseneee dedikleri bir ruj
Yaa şu an içimi rahatlatin tek benim sanıyordumKurabiye ince çizgim çocuklara diyorum yeter bu kadar kaç tane yiyceksiniz onlar yatıyor ve....
Özledim gelicem ben kocam daha gitmedi o gitmeden yazarım bile ne yaotigimi13:30 marathonu?
Yaa şu an içimi rahatlatin tek benim sanıyordumbazen kendimi çok suçlarım gözüm varmış gibi tovbee
Benim hazret eve gelip yemek yiyip gidicek inşÖzledim gelicem ben kocam daha gitmedi o gitmeden yazarım bile ne yaotigimi
Elifleri severizEvet canımöyleymiş
Bak yine kurt düştü içime ama bu evde bende yaşıyorum benimde rizkimO kadar bebe bisküvisi yerdim ki geceleri süte batırıp batırıp soğuk sıcak her türlü.
Diyet grubunda bi arkadaş dediki yeter çocukların rızkını yediğino gece yemediydim sonra unuttum
Eşim bunla övundu kardeşime biliyor musunBu büyük başarı biliyo musun yeri olamayanların esyalari elini attigin gibi bulmak bunu Çok az insan yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?