Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir işi eledim şükür kafamdakinden başka tokam yok kapı kulpu
Ve tek duvar saatini unutmam inşallah bu kaaaa işin içinde

Kizin yok mu kız tokaları
Her yerdeler

Emin olun içinizdeki en saçaklı ben olablirim hiç biseyin sabit yeri yok ama herşeyin yeri değişse de bilirim düzenli bir insan değilim sadece yeteri kadar temizim

Her yerdeler

Emin olun içinizdeki en saçaklı ben olablirim hiç biseyin sabit yeri yok ama herşeyin yeri değişse de bilirim düzenli bir insan değilim sadece yeteri kadar temizim
Sadece makyaj çantası içinde tek tük şeyler var makyaj malzemesi hariç herşey var orda da

Her yerdeler

Bu büyük başarı biliyo musun yeri olamayanların esyalari elini attigin gibi bulmak bunu Çok az insan yapar

Makyaj çantası nedir ya rabbi 3 tane kalem 1 rimelim var bi de çocukların anaa alsanaa sürseneee dedikleri bir ruj
Bende kendim almadım en büyük oğlanı özel bir kreşe vermiştik 4yasnda anneler günü hediyesi diye verdiler koca soma da belki 400-500 ksiide var çingene pembesi makyaj çantasından

Yaa şu an içimi rahatlatin tek benim sanıyordum bazen kendimi çok suçlarım gözüm varmış gibi tovbee

O kadar bebe bisküvisi yerdim ki geceleri süte batırıp batırıp soğuk sıcak her türlü.
Diyet grubunda bi arkadaş dediki yeter çocukların rızkını yediğin o gece yemediydim sonra unuttum

O kadar bebe bisküvisi yerdim ki geceleri süte batırıp batırıp soğuk sıcak her türlü.
Diyet grubunda bi arkadaş dediki yeter çocukların rızkını yediğin o gece yemediydim sonra unuttum
Bak yine kurt düştü içime ama bu evde bende yaşıyorum benimde rizkim hakkımız

Bu büyük başarı biliyo musun yeri olamayanların esyalari elini attigin gibi bulmak bunu Çok az insan yapar
Eşim bunla övundu kardeşime biliyor musun bizim evde hiç birşeyin yeri yok ama herşeyi ablan koymuş gibi bulur der

Hakikatende öyle çok dağınık bir insanım ve bu huyumdan vaz gecemigorum

mesela benim makasin bir yeri yoktur bazen ayakkabilik cekmecesinde bazen cocukalrjn kitapliginda bazen mutfak cekmecesinde bazrn sifonyer ustunde durur hala yeri yok bu karmasikliktan zevk mi aliyoeum bilmiyorum

aksine babam da herseyin yerini bilir ve evdeki hersey nizami durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…