Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yorumlar çok komik aslında

Konu sahibinin birkaç mesajını okudum kapattım. Çok abartmış. Kocasını ayak altına kadar vikslemiş yatırmış sabaha kadar da başını beklemiş. Bu kadar hastaysa adam annesi de ziyarete gelsin tabi. Gelmese ilgilenmedi derler, gelse niye evlendirmiş evinde baksaymış derler. Kadın milletine yaranılmaz

Bugün yaptıklarım.
Grip olan Kocamın ayaklarının altına vikis sürdüm çorba yaptım. Şaka şaka anası baksın anca su isterse suyu ılıtırım o da daha kötü olup çocuga geçirmesin diye.

Sabah dağınıklığını topladım.
Uzun zaman sonra ailecek kahvaltı yaptık.
Salonun koltuklarını yerini değiştirdim.
Koltuk atlarını süpürüp sildim.
3 makine çamaşır yıkadım astım.
Tüm evi sildim süpürdüm toz aldım.
Yine bulaşık makinesini yerleştirdim halbuki dünde yerleştirmiştim. (evde kelle sayısı artınca bulaşık da çoğalıyor ya )
Akşam yemeğini yedik kızımla.
Evi son kez topladım.
Kızı uyuttum.
TV izliyorum şimdii.

Aaa onu okumuştum ama sadece ilk sayfayı

Hadi ben de seninle yarışıp Şubat 1 de istediğim kiloya geleyim, menünü takipteyim
Yaparsın sen
Tatil olur mu valla evi kırkladım :) yarın hacamat yaptıracağım yusuf yusufum valla
Korkma canım hiç, bende aldım randevu ocak da
Aayy yok gelmediler. Benden mutlusu yoktu bugün bir temizlik yaptım missss.
Hadi gözün aydın
Öyle gerçekten
Eline sağlık canım

Mutlu, huzurlu, keyifli, sağlıklı pazarlar. Kimsenin ağzınızın tadını kaçırmasına fırsat vermediğiniz bir gün olsun. Önce biz, önce kendimiz, biz mutluysak etrafımızda mutlu.
Enerjinizi kendinize saklayın, gereksiz hiç kimseye değil

Bu saate kadar ne yaptım

Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çocukların çamaşırları yerleştirdim
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacakları yıkadım
Kahvaltı hazırladım

Bugün yapmayı düşündüklerim

Ütü yapmak
Çocukları eşime yıkatmak
Wc temizlemek
Banyo temizlemek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Yemek yapmak
Film izlemek
Kitap okumak
Esma okumak
Kuran -ı Kerim okumak (buraya özellikle yazıyorum, ertelememek için)

Aaaaa negom ben şok.... açık öğretim sınavından yeni çıktım markette eşimi bekliyorum kk ya bakayım dedim... benim de küçük oğlan hasta sabah kusucam diyordu.. şimdi de evden aradılar ateşi çıkmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…