- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Toplu evi temizlemesi kolay, daginik evi temizlemesi zordur :-D
Yorumlar çok komik aslında
Merak ettim ne acaba
Darısı başımaYaparsın canim, ben çok dağınıktım, toparlandım negoyla birlikteÖzellikle söylediği, herseyi yerine koyma ve işleri ertelememe hayatımı kurtardı resmen
Konu sahibinin birkaç mesajını okudum kapattım. Çok abartmış. Kocasını ayak altına kadar vikslemiş yatırmış sabaha kadar da başını beklemiş. Bu kadar hastaysa adam annesi de ziyarete gelsin tabi. Gelmese ilgilenmedi derler, gelse niye evlendirmiş evinde baksaymış derler. Kadın milletine yaranılmaz
Bir derdim varda acayip sinirliyim başlıklı konu.
Yaparsın senHadi ben de seninle yarışıp Şubat 1 de istediğim kiloya geleyim, menünü takipteyim
Korkma canım hiç, bende aldım randevu ocak daTatil olur mu valla evi kırkladım :) yarın hacamat yaptıracağım yusuf yusufum valla
Hadi gözün aydınAayy yok gelmediler.Benden mutlusu yoktu bugün bir temizlik yaptım missss.
Öyle gerçektenKonu sahibinin birkaç mesajını okudum kapattım. Çok abartmış. Kocasını ayak altına kadar vikslemiş yatırmış sabaha kadar da başını beklemiş. Bu kadar hastaysa adam annesi de ziyarete gelsin tabi. Gelmese ilgilenmedi derler, gelse niye evlendirmiş evinde baksaymış derler. Kadın milletine yaranılmaz
Eline sağlık canımBugün yaptıklarım.
Grip olan Kocamın ayaklarının altına vikis sürdüm çorba yaptım.Şaka şaka anası baksın anca su isterse suyu ılıtırım o da daha kötü olup çocuga geçirmesin diye.
Sabah dağınıklığını topladım.
Uzun zaman sonra ailecek kahvaltı yaptık.
Salonun koltuklarını yerini değiştirdim.
Koltuk atlarını süpürüp sildim.
3 makine çamaşır yıkadım astım.
Tüm evi sildim süpürdüm toz aldım.
Yine bulaşık makinesini yerleştirdim halbuki dünde yerleştirmiştim. (evde kelle sayısı artınca bulaşık da çoğalıyor ya)
Akşam yemeğini yedik kızımla.
Evi son kez topladım.
Kızı uyuttum.
TV izliyorum şimdii.
Hahahah. Iradeli olmak lazimYa temizliğe başlamadan yoruluyordum zaten
Benim bu gün çok işim vardı biri tutar diyordum29 Aralık Pazar
Bugün ödev yok
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
Sen yapılacakları yaz buraya ödevmiş gibiBenim bu gün çok işim vardı biri tutar diyordum
Umarım olmazsınBen hasta olucam galiba bademciklerim çok acıyor hiç halim yok daha kahvaltı bile yapmadım
Aaaaa negom ben şok.... açık öğretim sınavından yeni çıktım markette eşimi bekliyorum kk ya bakayım dedim... benim de küçük oğlan hasta sabah kusucam diyordu.. şimdi de evden aradılar ateşi çıkmış....29 Aralık Pazar
Bugün ödev yok
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?