Yok canım inanmamO da gizli saklı yapmaya başladı sanırım
Eline sağlık, hoş geldin aramıza
Bizde çıkamadık, hastaneye gidip gelmeyi saymazsak
Dr üç gün olur dedi canım
Açım bu çok iyi, birde spor yapabilseydim çok iyi olacaktı.
Öyle canım hemen soluyorlarAllah yardımcısı olsun, çok üzülüyor insan çocuklara, biz bi halimizde dayanamıyoruz
İkisini aynı anda olmam lazımÇok hırpalama kendini, önce annesin, sonra fit hatun
Tesekkur ederim keske isleri gunluk yapsam biriktiriyorum :-*Eline sağlık, hoş geldin aramıza
Bizde çıkamadık, hastaneye gidip gelmeyi saymazsak
Dr üç gün olur dedi canım
Çalışıyor musun?Tesekkur ederim keske isleri gunluk yapsam biriktiriyorum :-*
İkisini aynı anda olmam lazım az kaldı 65 e, mezun olucam 65 olunca
Tesekkur ederim keske isleri gunluk yapsam biriktiriyorum :-*
Bdv de bir konu var, iki gündür ona bakıp gülüyorum
Aşırı sinirliyim konusu
Yok calismiyorumÇalışıyor musun?
Aaa bak ben simetro hastasiyim hersey düzenli ama kirliYaparsın canim, ben çok dağınıktım, toparlandım negoyla birlikteÖzellikle söylediği, herseyi yerine koyma ve işleri ertelememe hayatımı kurtardı resmen
Geçmiş olsun. Sabah yapma imkanın varsa sabah yaparsan işlerini birikmez o zamanYok calismiyorum
Ama anasinifi cok aktif bi kizim var.
Ayrica 1 bucuk aylik fizik tedaviye yazildim. Ve kizim haftasonu kursa gidiyor. Hergun dolu dolu. Ve kotu bi ozelligim var eve gelince hicbisey yapamiyorum
Yorumlar çok komik aslındaBen de şimdi ona bakıyordum. Acayip sinirlerim bozuldu kapattım
İnşaallah canımAaa senin de çok az kalmış masallah, Ocak sonu biter bu iş
Daginik degilim aslinda sabah yatakları toplamadan bile kahvalti yapmam once daginiklik..Geçmiş olsun. Sabah yapma imkanın varsa sabah yaparsan işlerini birikmez o zaman
Birde akşam yatmadan önce 10 dk ayırsan dağınıklık toplamak için çok faydasını görürsün
Aaa sen bendensinDaginik degilim aslinda sabah yatakları toplamadan bile kahvalti yapmam once daginiklik..
Tabii birde bir kedisimiz ve 2 papaginimiz var..onlarinda baya bi temizlik ihtiyaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?