Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık, hoş geldin aramıza

Bizde çıkamadık, hastaneye gidip gelmeyi saymazsak

Dr üç gün olur dedi canım

Allah yardımcısı olsun, çok üzülüyor insan çocuklara, biz bi halimizde dayanamıyoruz

Tesekkur ederim keske isleri gunluk yapsam biriktiriyorum :-*

Yaparsın canim, ben çok dağınıktım, toparlandım negoyla birlikte Özellikle söylediği, herseyi yerine koyma ve işleri ertelememe hayatımı kurtardı resmen

Yok calismiyorum
Ama anasinifi cok aktif bi kizim var.
Ayrica 1 bucuk aylik fizik tedaviye yazildim. Ve kizim haftasonu kursa gidiyor. Hergun dolu dolu. Ve kotu bi ozelligim var eve gelince hicbisey yapamiyorum
Geçmiş olsun. Sabah yapma imkanın varsa sabah yaparsan işlerini birikmez o zaman
Birde akşam yatmadan önce 10 dk ayırsan dağınıklık toplamak için çok faydasını görürsün

Geçmiş olsun. Sabah yapma imkanın varsa sabah yaparsan işlerini birikmez o zaman
Birde akşam yatmadan önce 10 dk ayırsan dağınıklık toplamak için çok faydasını görürsün
Daginik degilim aslinda sabah yatakları toplamadan bile kahvalti yapmam once daginiklik..
Tabii birde bir kedisimiz ve 2 papaginimiz var..onlarinda baya bi temizlik ihtiyaçları

Daginik degilim aslinda sabah yatakları toplamadan bile kahvalti yapmam once daginiklik..
Tabii birde bir kedisimiz ve 2 papaginimiz var..onlarinda baya bi temizlik ihtiyaçları
Aaa sen bendensin aşırı düzenli ama temizlik kısmında ayrıntı yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…