Sağol canım amin.Geçmiş olsun canım oğlun hastaymış Allah şifa versin. Ben bu ara yokum. Hiç iş yapasim gelmiyor. O verdiğim sözden sonra oldu ne olduysa
Bilmiyom ki havadan mi neden bı kopukluk oldu. Daha da birşey yapasim gelmiyor. Sabahinan biriyle maratona girim bariSağol canım amin.
Ama neden ki
Sendede kedi varmiAaa sen bendensinaşırı düzenli ama temizlik kısmında ayrıntı yok sanırım
Kedim yok canım, iki oğlum var, iki kuşumSendede kedi varmi
Olsun onlarda batiriyorKedim yok canım, iki oğlum var, iki kuşum
Batırmazlar mı, hem de nasılOlsun onlarda batiriyor
Muhabbetmi seninkilerBatırmazlar mı, hem de nasıl
Ben de şimdi ona bakıyordum. Acayip sinirlerim bozuldu kapattım
Yok calismiyorum
Ama anasinifi cok aktif bi kizim var.
Ayrica 1 bucuk aylik fizik tedaviye yazildim. Ve kizim haftasonu kursa gidiyor. Hergun dolu dolu. Ve kotu bi ozelligim var eve gelince hicbisey yapamiyorum
Aaa bak ben simetro hastasiyim hersey düzenli ama kirli
Geçmiş olsun. Sabah yapma imkanın varsa sabah yaparsan işlerini birikmez o zaman
Birde akşam yatmadan önce 10 dk ayırsan dağınıklık toplamak için çok faydasını görürsün
İnşaallah canım ❤
Geçmiş olsun canım oğlun hastaymış Allah şifa versin. Ben bu ara yokum. Hiç iş yapasim gelmiyor. O verdiğim sözden sonra oldu ne olduysa
Oğlumu benim yanıma aldım şimdi, üstünü açıp duruyordu, telefonun ışığı rahatsız etti. Mecburen kapatıyorum teli.
İyi akşamlar
Tatil olur mu valla evi kırkladım :) yarın hacamat yaptıracağım yusuf yusufum vallaNasılsınız bakalım, hafta sonu saadeti mi yaşıyorsunuz
Aayy yok gelmediler.Bimin yap çözücüsü çok iyi
Geldiler mi
Evet. Sizede gecmis olsun faydasini gordunuzmu?Geçmiş olsun. Benim de fizik tedavim bitti, güçlendirmeye geçtim çok şükür, biraz zorlu bir süreç
Toplu evi temizlemesi kolay, daginik evi temizlemesi zordur :-DAaa benim de temiz ama dağınık olurdukomodinin üstü iki uç kat kıyafet dolardı
Evet. Sizede gecmis olsun faydasini gordunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?