- 12 Haziran 2019
- 19.677
- 121.220
- 598
- 37
Hey maşallahBonus
Klozeti banyoyu ve lavaboyu yıkadım
Paspasları makinaya attım çalıştırdım
Banyonun musluklarını parlattım
Çay demledim
Damacanayı boşaltım kapıya çıkardım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltı yapmamıştım patates kızarttım kızım okuldan gelsin yiyelim
Mutfağı topladım dolaba koyulacakları koydum.
Aynısını bende kendim için demek isterdimAllah razı olsun bonusum ya sen olmasan kalkacağım yoktu
Kadın bana hakaret edip 1 gün ban aldı bende ay başı olmasına rağmen neden kuyruğunu kıstırıp kelimesini kullandım diye günlerdir banlıyımGünaydın canlar ben geldim banım 15 haziranda açılıyordu ama erken açılmış sebebini de bilmiyorum şimdi fark ettim
Dün de açıktı sanki senin banınKadın bana hakaret edip 1 gün ban aldı bende ay başı olmasına rağmen neden kuyruğunu kıstırıp kelimesini kullandım diye günlerdir banlıyım
Al bak sende dün diyorsun benim haberim yok 15 hazirana kadar banlısınız dedi çıkış yaptım hep dışardan bakıyordum şu 2 gün pek kontrol edemedim dğn açıldı demekNeyse moralim bozuk bu duruma çok birşey demiyorum gerçekten soğudum yani
Al bak sende dün diyorsun benim haberim yok 15 hazirana kadar banlısınız dedi çıkış yaptım hep dışardan bakıyordum şu 2 gün pek kontrol edemedim dğn açıldı demek
Çok sürmedi ki banın bu seferKadın bana hakaret edip 1 gün ban aldı bende ay başı olmasına rağmen neden kuyruğunu kıstırıp kelimesini kullandım diye günlerdir banlıyım
4 gün sürmüş az mı bonbonÇok sürmedi ki banın bu sefer
Yok az değil ama kaç gündür banın açık4 gün sürmüş az mı bonbon
Şimdi bildirimlerden anlamaya çalıştım 5 haziranda açılmışYok az değil ama kaç gündür banın açık
Adamı hasta ediyosunŞimdi bildirimlerden anlamaya çalıştım 5 haziranda açılmış
O zaman 5 yerine 15 yazılmış galiba yanlışlıklaŞimdi bildirimlerden anlamaya çalıştım 5 haziranda açılmış
Geçen sefer kaç gündü her seferinde artıyor biliyosun4 gün sürmüş az mı bonbon
Hoşgeldin canımGünaydın canlar ben geldim banım 15 haziranda açılıyordu ama erken açılmış sebebini de bilmiyorum şimdi fark ettim
Ne zaman maratona niyetlensen içlerine doğuyor sankiHey maşallah
Benim telefonum durmadı görüntülü görüşme yaparken sadece yatağımı topladım.
Baktım bitecek gibi değil kahvaltı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?