Dinliyordum reisimi hiç boş kalmadım sen yakın ben uzak dinlerken de selam yolladım sana aldın inşJES Sen gelene kadar Sago yeni albüm yaptı
Yakın uzak beklesin yenilere daldım ben 1 haftaya ezberim tam olurDinliyordum reisimi hiç boş kalmadım sen yakın ben uzak dinlerken de selam yolladım sana aldın inş
Yakım uzak benim hassas noktamYakın uzak beklesin yenilere daldım ben 1 haftaya ezberim tam olur
Bir kere yapmıştım evet kavurmuştum biraz kırmızı toz biberde atmıştımNego Semizotuna haşlamış nohutu kavurup mu koyuyosun?
Olma olma o kaslı yerler sönerse buruşursun kıyamamDişi hulk olma yolunda ilerliyorum ya sabır
Gördüm hemen kalktım zeytin baharatı zeytinyağı döktüm domatesin üstüne, poğaçamın yanında yiyorum@malipina taze kekikle aklıma geldin ❤
Dedik kahretti küstü gelmiyor zaarGünaydın canlar ben geldim banım 15 haziranda açılıyordu ama erken açılmış sebebini de bilmiyorum şimdi fark ettim
Banın sıfırlanmadan aldın ondandırKadın bana hakaret edip 1 gün ban aldı bende ay başı olmasına rağmen neden kuyruğunu kıstırıp kelimesini kullandım diye günlerdir banlıyım
Azcik buraya da gönder Nego poğaça yapmayalı aylar olduGördüm hemen kalktım zeytin baharatı zeytinyağı döktüm domatesin üstüne, poğaçamın yanında yiyorum
Bir ara bakım oldu belki ona denk geldi. Birde artık daha bir uzun tutuyorlar bazı banları.Neyse moralim bozuk bu duruma çok birşey demiyorum gerçekten soğudum yani
Eskiden ne dinlerdimJES Sen gelene kadar Sago yeni albüm yaptı
Evet ya sporu bırakınca aynen eyle oldum pöffOlma olma o kaslı yerler sönerse buruşursun kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?