Aa ne demek çocuğun pikniğe yapmıştım evede ayırdım. Basit bu tarif mayayla uğraşmak istemezsen 3 2 1 tarifin adıAzcik buraya da gönder Nego poğaça yapmayalı aylar oldu
Bı bakiyim , teşekkür ettimAa ne demek çocuğun pikniğe yapmıştım evede ayırdım. Basit bu tarif mayayla uğraşmak istemezsen 3 2 1 tarifin adı
Rica ederim mayayı beklemeyi hiç sevmiyorum da benBı bakiyim , teşekkür ettim
Mayayla uğraşmayı sevmiyorum, mayayı beklemeyi sevmiyorum diyip duruyorsun. Adımdan mütevellit canımı sıkıyorRica ederim mayayı beklemeyi hiç sevmiyorum da ben
Oy yarasın şifa olsun inşGördüm hemen kalktım zeytin baharatı zeytinyağı döktüm domatesin üstüne, poğaçamın yanında yiyorum
Hiç farkında değilim yaaaaMayayla uğraşmayı sevmiyorum, mayayı beklemeyi sevmiyorum diyip duruyorsun. Adımdan mütevellit canımı sıkıyor
@malipina taze kekikle aklıma geldin ❤
Ulan iki gaza gelirim iş yaparım belki diye girdim şuraya çay koydurdunuz banaGördüm hemen kalktım zeytin baharatı zeytinyağı döktüm domatesin üstüne, poğaçamın yanında yiyorum
Hani sen artık temmiz garıydın nolduUlan iki gaza gelirim iş yaparım belki diye girdim şuraya çay koydurdunuz bana
3 bilemedin 1 ay sürüyorHani sen artık temmiz garıydın noldu
Yanlış anlamıyon dimi karşim ağzımı ayırıp gülüyom diye3 bilemedin 1 ay sürüyor
Yanlış anlamıyon dimi karşim ağzımı ayırıp gülüyom diye
Gel üçe kadar koşah 3 te gelip yazahEstagfirullah olur mu ele şey
Negooooooooo beni dövdüler negooooooooo
Kim onlar kimYuğurup Yuğurup attılar negooooooooo
3 bilemedin 1 ay sürüyor
Puh ula sizeYanlış anlamıyon dimi karşim ağzımı ayırıp gülüyom diye
Allah kolaylık versin canım.Bizim kız bayramdan beri diş sıkıntısı yaşıyordu şükür patlattı maşallah.Gece sık uyansada bi tık rahatladı kuzum.Teneffus Zili burda olmasam da gece nöbetleri devamdı bacım
Çok yedim anca mutfağı topladım süpürdum bide odaları toplayıp çamaşırlarla oyalandimUlan çay mı demliyosun lora
Hayırlısı olsun tekrar nasip olur almak inşallahTubismavis badim; kahvaltı hazırladım patates püresi yaptım salça ve soğanla kavurarak yapıyorum.
Bebişi yıkadım uyuttum.
2 posta çamaşır katladım.
Bulaşıkları toparladım elde yıkanacakları yıkadım.
Pek birşey yapamadım bi tuhafım eşim arabayı sattı tamda yola çıkmıştım öğreniyordum herşeyin hayırlısı olsun inş.
Ben tembeliige devam badiimTubismavis badim; kahvaltı hazırladım patates püresi yaptım salça ve soğanla kavurarak yapıyorum.
Bebişi yıkadım uyuttum.
2 posta çamaşır katladım.
Bulaşıkları toparladım elde yıkanacakları yıkadım.
Pek birşey yapamadım bi tuhafım eşim arabayı sattı tamda yola çıkmıştım öğreniyordum herşeyin hayırlısı olsun inş.
İyi hal indirimi vermişlerGünaydın canlar ben geldim banım 15 haziranda açılıyordu ama erken açılmış sebebini de bilmiyorum şimdi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?