Nego valla 15 haziranı görğnce cidden saydım baya hatta açılınca arkadaşlarıma yazar daha da girmwm dedimDedik kahretti küstü gelmiyor zaar
Hoşgeldin rahat dur artık
Yok sıfırlandı nego 1 haziranda banlandımBanın sıfırlanmadan aldın ondandır
Dosta bak arkadaşa bak ben böyle arkadaşın taaaaaaİyi hal indirimi vermişler
Akıllı ol
Bizim de patlayınca rahatladı da arkadaş bunun daha diğee dişleri var biz yandıkAllah kolaylık versin canım.Bizim kız bayramdan beri diş sıkıntısı yaşıyordu şükür patlattı maşallah.Gece sık uyansada bi tık rahatladı kuzum.
Seviyorum negooooooooo özlüyorum seni negoooooooooİtikitini girdim
Ne olmuş akıllı ol yerinde dur diyoruzDosta bak arkadaşa bak ben böyle arkadaşın taaaaaa
Çok yanlış anlıyoruzYanlış anlamayın bacilar sizi de epey epey seviyorum da nego benim zaafım domdom ilen de çok başka sevişiyoz onu da başka başka seviyorum
Bak bak kofik efo ya bak senÇok yanlış anlıyoruz
İnş.canım Allah razı olsunHayırlısı olsun tekrar nasip olur almak inşallah
Sağol Allah razı olsun amin inş.☺ Sen yapma boşver onlara öteleBen tembeliige devam badiimbakalm eger uygun olursa babalar gününde test yaptırmak istiyorum uymazsa pazartesi olur herhalde oturduğum yerde poğaça içi dolduracam eltimle beraber bı de. Köfte yogurucam sanırım yada yogirtucam duruma göre bakalm bu arada hayırlı olsun satış daha güzelini nasip etsin inşallah rabbim
Öyle ya en zoru gaz dönemi ve diş çıkarması sonrada 2 yaş sendromu var hayırlısıylaBizim de patlayınca rahatladı da arkadaş bunun daha diğee dişleri var biz yandık
Biz mezara girince rahat edeceğiz benceÖyle ya en zoru gaz dönemi ve diş çıkarması sonrada 2 yaş sendromu var hayırlısıyla
Beni sevmeyenin zaten kendinde sorun vardırYanlış anlamayın bacilar sizi de epey epey seviyorum da nego benim zaafım domdom ilen de çok başka sevişiyoz onu da başka başka seviyorum
Biz mezara girince rahat edeceğiz bence
Bekle ederiz diyecektim vermişsin kendi cevabınıOrdada hesap ince yandık
2 den sonra bittigini mı sanıyorsunuz?Öyle ya en zoru gaz dönemi ve diş çıkarması sonrada 2 yaş sendromu var hayırlısıyla
Ne kadar da pozitif bir gadınn2 den sonra bittigini mı sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?