Hemen şimdi kalk 3 de buluşuyoruzYes ay du o gün bu gün mü
Anaaam ben onu yirim yirim
Anaaam ben onu yirim yirim
Bebek çekti canım
Yok bacım kayınvalidem burda köye götürecek bi dünya eşya getirmiş bizim garaja koymuştu geçen yağmur çok fena yağdı garajı su bastı onları yıka pakla durula kurusun kaldır tükendim
Amin inşAllah canım benim Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllahAnnem kalp hastası, kolesterolü şekeri falan yükselmiş.
Rabbim tüm sevdiklerimize sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip eylesinannelerimizi başımızdan eksik etmesin aminn
Ne yapayım iş yaptım geldim sen nabıyon?Limonsuzzcay nabıyon?
hee anladim@JES genel hali
boyle minik bir hatunu anca opucuklere bogabilirsin benceMinik seni tanısam bide üstüne tokatlarım güzelce
bana tokat basiyor negonun agzini yiyorCınım diyen ağzını yerim negooooooooo
Dikicem onun ben ağzını makineyle bakim daha ne yiyobana tokat basiyor negonun agzini yiyor
HoşgeldinSelam kızlar
Uzunca bir aradan sonra ben geldim. Unutulmadıysam hala aranıza katılmak isterim. Çok iş var,doğum öncesi evimi temizleyemedim maalesef,her gün yavaş yavaş yapmak istiyorum. Sizlerle daha motive olurum diye düşündüm. Çocuklardan fırsat buldukça yaptıklarımı yazarım inşallah buraya
Hoşbuldum bonus,bebiş iyi cok şükür emiyor,altina yapıyor,yatıyor ondan iyisi yok vallaHoşgeldinbebiş nasıl?
Mercimek mi?Çorbayı mikserledim nasıl sulu yapmışım acemi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?