- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
Keşkee..Keşke bizi yaralayan insanları daha az sevsek
Benim ki gelip geçici yavrum lohusalık sendromuBu kadar heveslisi her zaman düşmez
O delilikle kaptırdın mı pıspırıl inşBenim ki gelip geçici yavrum lohusalık sendromu
nego sihirli küreyi sana mı verdiAmazing family yatak odası dolabını diyorum canım raflar dağıldı baya hepsini yatağın üstüne koyup silip yerleştiricem raf raf
Vallahi tam ihtiyacım olan seyi söyledin,benimde dolabi ayrıntılı temizleyip yerlestirmem lazımAlmam ki
Senin neyin varO kadar canım dar ki çokta yorgunum şu an dolaba girişmem lazım ama ortam müsait değil bu saatte
Yarın yapıyoruz bu işi,şimdi dinlen napcan dolabiO kadar canım dar ki çokta yorgunum şu an dolaba girişmem lazım ama ortam müsait değil bu saatte
İnsanız ne diyim yeterli zatenSenin neyin var
Ben bazen unutuyorum,sanki sadece benim ailem kötü,tek sıkıntı bendeymiş gibi geliyor..İnsanız ne diyim yeterli zaten
Yok canım olur mu herkesin ayrı derdi tasası var. Yalnız olmadığımız en büyük gerçek bu.Ben bazen unutuyorum,sanki sadece benim ailem kötü,tek sıkıntı bendeymiş gibi geliyor..
Haklısın hepimizin bir sınavı var
Yaparız Allahın izniyleVallahi tam ihtiyacım olan seyi söyledin,benimde dolabi ayrıntılı temizleyip yerlestirmem lazım
Bonus yarın kaç gibi başlarız ?
Al senin olsunNe güzel şarkı ven çok sevdimm bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?