Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efo bak bana kızma ama kadına ne anlattıysa üzüldüğünden böyle saçma bşr hamle yapmış. Yaşlıdır yazık günah demiştir kadın nr bilecek ötesini.

Ben ne demiştim arayıp da bu fırsatı verme sinirini bozdurma demedim mi? Kendine kastın mı var ya hu? Görüşünce huzursuz edip evine negatif enerji bırakan birini arama hele görüntülü hiç.
Nego yemin ederim dediğin zamandan beri aradığım benim sadece önemli bir durum varsa ayda 1, ben değil ki bacım o arıyor görüp dönüş yapıyorum çocuğu iki seviyor gülüyor diye de sanıyoruz belki iyi niyetli ama işte değil saçma yani. Birde eşim belimi büküyor o arıyor. Ben konuşmak istemiyorum telefon görüntülü aramasında sorun var der geçiştiririm. El kadar bebeğe bile hırslanıyor onunla bununla kıyaslıyor ya da laf sokuyor bize

Farklı şehirlerdesiniz galiba Allah'tan. Herkes anne olamıyor jes üzülme.

Farklı şehirlerdesiniz galiba Allah'tan. Herkes anne olamıyor jes üzülme.
Arkadaş biz de anne olduk ya insan evladı için canı gider maya. Ben ona sarılıp bağrıma basınca kalbim eriyor. Bu analık içten yürekten gelen birşey değil mi ya? Bazen benim mi bu bebek diye inanamıyorum. Emanettir diye uykusuzluktan kızdığımda bile pişman oluyorum Kadın hayvan muamelesi yapıyor ya doğurduğuna. Ömrümü psikolojimi ruhumu istismar etti yıllarca.

Efo bak bana kızma ama kadına ne anlattıysa üzüldüğünden böyle saçma bşr hamle yapmış. Yaşlıdır yazık günah demiştir kadın nr bilecek ötesini.
Ben de bunu diyorum zaten sen ne biliyosunda orda burda konuşuyorsun diye kızdım ben annemi her şekliyle kabul ediyorum o benim annem diyorumda bu rağmen görüşmeye çalışıyorken amannnnn böyle mutluysa öyle mutlusun varsın bende olmayayayım derken annemin titizliğinin farkında olmasına ve evine kimseyi almak istememesi bildiği halde konuşmasına çok sinir oldum.
Kim oluryorda benim evlatlık vazıferlerimi konuşmak ona düşüyor yada ne yapıp ne yapmadığını biliyor
Kadın içeri girer girmez ablamla yengeme sarmış nasıl laf sayıyor dedi abla sus diyoruz susmuyor kan beynime çıktı arada beni de sıkıştırınca vallla görüp görecekleri en şiiret cevap hakkımı kullandım

Benim annem de sürekli bağıran ve kendimi yetersiz hissettiren bir anneydi, izin versem hala öyle olabilir ama dur dedim bir şekilde. Şimdi eskisi gibi yapamıyor ama hala kardeşlerime karşı devam ediyor. Sorguluyorum neden böyle olduğunu, onun da babası aynı şekilde. Yani bu biraz ebeveynligi nasıl ogrendikleriyle alakalı. Bunu ne zaman farkettim, çok uykusuz kalıp yorulduğumda aklıma ilk bebeğime bağırmak geldiğinde. Ama tabi ki kendimi frenliyorum.

Kendini üzme demek kolay ama mümkün değil elbette. Önerim şu, değişmesini bekleme. Bugün neyse yarın da öyle olacak. Az görüşme, çok mesafe. Tamamen iletişimi koparabilecek birine benzemiyorsun, bence için o şekilde de rahat etmeyecek. O yüzden umursamamayi öğrenmen lazım. Alo, nasılsın, vs vs, isim var deyip kapat gerekirse ..

Ya ben sana ne diyorum burda son tahlilde yine kadın değil anan suçlu. Ha kadının yaptığı doğru mu tabi ki değil. Mevzu birini suçlu yapmakta değil. Boşver gelmiş yetmiş yaşına hala yardımcıya sizi çekmiştirebiliyprsa allah ıslah etsin ne diyeyim. Burda senin yapman gereken şey yardımcıyla resmi olmak ayrıcq ne alaka yani ne samimiyeti varda yengeye sana ablaya saydırıyor. Yanlış anlamasın kimse de parasını benim verdiğim insan bana carlasa yolarım ben onu

Maya oda böyle gördü diye yaptığı onca şeyi görmezden gelemiyorum. Çünkğ sadece bana yaptı kardeşlerime yapmadı. Günah keçisi bendim onun.

Evet tamamen koparamsm ama zatem ayda 1-2 goruşuyorum onu da yapmam artık uzatmam merhaba merhaba

Anneme bir şey zaten diyemeyiz ben bir şey demedim deyip üste çıkacak...
Ablam kızmış bu ne anne diye o da aldırış etmeyin boşverin demiş.sonra bir taraftanda sadece o değil tüm komşular biliyor demiş
Yardımcının gecen kış parasını ben verdim aman biz gelemiyoruz bu seferki ay evllatlık vazifemiz diyerek verdim bunu bildiği halde ortaya sallıyor kadın o hengamede bunu söylemeyide unnuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…