Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canları sağolsun değişmeyecekler biz ne zaman kabulleneceğiz bilmiyorum
O biraz zor ben psikoloji okudum da ne oldu kendi derdime çare bulamadım. 4 yıl olacak mezun olalı mesleğimi icra ettiğim tek gün olmadı. Stajda bile geri plandaydım. Ailevi sorunu olan insanlara karşı objektif olamadığın sürece işin içinden çıkamazsjn dedi hoca bana. Dediği gibi de oldu

Parmağımı kesmişim ruh hastası bana ohhh olsun demediği kaldı gülüyor. Çocuğu gösteriyor eşim anne bak elleri tombiş tombiş ikinizde ayı gibisiniz ya çocuğunuz zayıf mı olacak diyor. Çocuk insanlara gülüyor diyoruz hemen filancanın çocuğu daha çok güleryüzlü diyor. Kadın gülüyor ama zehirli yılan gibi. Daha aklıma gelmeyen tonla şey dedi. Mal gibi böyle bir kadını annedir diye arayıp işte egosunu tatmin ediyoruz bizde. Neden tek büyük o diye. Büyüklükten zerre haberi olmayan bir zavallı nefret ediyorum ondan. Beni sevmeyen insan torununu mu sevecek allah aşkına. Kadın huzursuz etmek için arıyor sadece. Ben tam bir ahmağım müsaade eden benim

Nego dikiş için gitsem de sararlardı bence. Valla gitmedim dikiş gözümde büyüdü hata etmedim umarım. En kötü iz kalacak maalesef
İzi boşverde kapanması uzun sürecek dikişle daha hızlı olurdu. O kesiği yaşadım zor oluyor

Ben ne demiştim arayıp da bu fırsatı verme sinirini bozdurma demedim mi? Kendine kastın mı var ya hu? Görüşünce huzursuz edip evine negatif enerji bırakan birini arama hele görüntülü hiç.

Ne oldu hayırolsun.?? Bende biraz fenayım da neyse ki muhatap olmamaya çalışıyorum. Her konuşma da bşr kadın zehir atar mı ya atıyor vallahi.
Sen anlat bakalım bizimki her zamanki saçmalıklar
Yanındaki yardımcıya olup olmadık her şeyi anlatmış o da bize sardı salak salak konuştu bende dün tel açttım kadına ağzıma geleni saydım siz gelmiyorsunuz dedi bende senin çoçuklarına bedua ediliyorsa sen gidermisim diyice tamam o zaman dedi ben annemi bu şekilde kabul ediyorumda sana ne oluyor dedim ve beni neden aile meseleri anlatmak zorunda bırakıyorsun seni ne ilgilendirir şurda bu bizim aile meselemiz cözmek sana kaldın zaten dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…