- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Heee kasetçiye gidip sevdiğimiz parçaların listesini verip doldurtuyordukOhaaaaaaa cidden kaset mi dolduruyordunuz
Nasıl yemin ederim şimdi profilimde tüm kk ya soracağım yalnız olamamEveeeeeeeeet
Onu da yaptıkBen cd nesliyimbiz cd doldururduk
Sor ulaHeee kasetçiye gidip sevdiğimiz parçaların listesini verip doldurtuyorduk
Nasıl yemin ederim şimdi profilimde tüm kk ya soracağım yalnız olamam
Onu da yaptıknerde aş orda baş hiç bir halttan da geri kalmamışım
Günaaaydın kızlar, bu ara çok tempolu bir dönemdeyim.Günaydın mutlu, keyifli pazarlarEki Görüntüle 3082433
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
GünaydınGünaydın mutlu, keyifli pazarlarEki Görüntüle 3082433
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
kk birinci noteri bak sana ne anlatayım. Şimdik biz sempozyuma geldik ya. İnstagrama resim attım. Bizim bir köylü buraya yerleşmiş. Ablası haber etmiş Teyo gelmiş diye. Adam aradı muhakkak sizi misafir edeceğim diye. Akşam ekipten ayrılıp çay davetine icabet ettik. Demem o ki burda bile gezme buldum kendime
GünaydınGünaydın mutlu, keyifli pazarlarEki Görüntüle 3082433
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
İçine işlemiş artık gezmeden duramazsınkk birinci noteri bak sana ne anlatayım. Şimdik biz sempozyuma geldik ya. İnstagrama resim attım. Bizim bir köylü buraya yerleşmiş. Ablası haber etmiş Teyo gelmiş diye. Adam aradı muhakkak sizi misafir edeceğim diye. Akşam ekipten ayrılıp çay davetine icabet ettik. Demem o ki burda bile gezme buldum kendime
En güzel sensin aramızda şişşştGüzel miyim gerçekten
Ben de gezmeyi coook severim ama kocam sevmez pekkk birinci noteri bak sana ne anlatayım. Şimdik biz sempozyuma geldik ya. İnstagrama resim attım. Bizim bir köylü buraya yerleşmiş. Ablası haber etmiş Teyo gelmiş diye. Adam aradı muhakkak sizi misafir edeceğim diye. Akşam ekipten ayrılıp çay davetine icabet ettik. Demem o ki burda bile gezme buldum kendime
6 ya geçti işte seneye artıkOlmaz, ufakmş seninkiler
Jes o zaman normal biri gibi düşünme hasta ruh ssğlığı iyi değiş ondan böyle yapıyor diye düşün. Normal biri gibi düşününce daha çok üzülürsünNego yemin ederim dediğin zamandan beri aradığım benim sadece önemli bir durum varsa ayda 1, ben değil ki bacım o arıyor görüp dönüş yapıyorum çocuğu iki seviyor gülüyor diye de sanıyoruz belki iyi niyetli ama işte değil saçma yani. Birde eşim belimi büküyor o arıyor. Ben konuşmak istemiyorum telefon görüntülü aramasında sorun var der geçiştiririm. El kadar bebeğe bile hırslanıyor onunla bununla kıyaslıyor ya da laf sokuyor bize
Benim eşim de sevmiyor, zorla sürüklüyorumBen de gezmeyi coook severim ama kocam sevmez pek
O kadın kim ki kendinden o haddi nasıl buluyor densiz saygısızBen de bunu diyorum zaten sen ne biliyosunda orda burda konuşuyorsun diye kızdım ben annemi her şekliyle kabul ediyorum o benim annem diyorumda bu rağmen görüşmeye çalışıyorken amannnnn böyle mutluysa öyle mutlusun varsın bende olmayayayım derken annemin titizliğinin farkında olmasına ve evine kimseyi almak istememesi bildiği halde konuşmasına çok sinir oldum.
Kim oluryorda benim evlatlık vazıferlerimi konuşmak ona düşüyor yada ne yapıp ne yapmadığını biliyor
Kadın içeri girer girmez ablamla yengeme sarmış nasıl laf sayıyor dedi abla sus diyoruz susmuyor kan beynime çıktı arada beni de sıkıştırınca vallla görüp görecekleri en şiiret cevap hakkımı kullandım
İvetİçine işlemiş artık gezmeden duramazsın
Hadi sorayım şaşırdın mışaşırdım mı peki teyocum bi sor banaşaşırdım mı acaba ben bunu yaşamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?