Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Geçmişe dönemedim. Yaptıklarımı yazıp kızım uyanmadan biraz olsun uyumak istiyorum. Bugün;
Yatağı topladım,
Kendime ve kızıma kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfağı ve balkonu süpürdüm,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımın dağıttığı çekmece ve dolapları birkaç defa topladım gün içinde,
Arkadaşım kahve içmeye geldi. Bebekler de oynadı birlikte,
Akşam yemeğini eşimle birlikte yaptık,
Yemekten sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım. Sığmayanları elimde yıkadım,
Ocağı sildim,
Oyuncakları topladım kenara koydum,
Eşimin dolabına el attık. Az önce bitti. Giymediği kıyafetleri ayırdık. Kilo verince giyerim dediklerini de vakumlu hurçlara koyduk. İç çamaşırı çekmecesini düzenledik. Yarın dolabını silip düzenleyeceğim. Hurçları da bazaya koyacağız. Oraya da bir el atmak lazım.

Bu aralar yağmurlu ama haftaya camları silmek istiyorum. Tüllerin yıkanıp storların silinmesi lazım. Mutfak dolapları ağlıyor artık. Temmuzda kızımın doğum günü. O zamana kadar evi biraz adam etmek istiyorum.

Günaaaydın kızlar, bu ara çok tempolu bir dönemdeyim.

İşyerimde ayrı taşınma var evde ayrı. Daha ev taşınmasına başlayamadılar ama stresi şimdiden sardı.
Güzel bir gün olsun hepimize

kk birinci noteri bak sana ne anlatayım. Şimdik biz sempozyuma geldik ya. İnstagrama resim attım. Bizim bir köylü buraya yerleşmiş. Ablası haber etmiş Teyo gelmiş diye. Adam aradı muhakkak sizi misafir edeceğim diye. Akşam ekipten ayrılıp çay davetine icabet ettik. Demem o ki burda bile gezme buldum kendime

şaşırdım mı peki teyocum bi sor bana şaşırdım mı acaba ben bunu yaşamana

İçine işlemiş artık gezmeden duramazsın

Ben de gezmeyi coook severim ama kocam sevmez pek

Jes o zaman normal biri gibi düşünme hasta ruh ssğlığı iyi değiş ondan böyle yapıyor diye düşün. Normal biri gibi düşününce daha çok üzülürsün

O kadın kim ki kendinden o haddi nasıl buluyor densiz saygısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…