Şimdi ben birşey diyeceğim senin dışında abin ablan da mı anneyle bozuk yani hiç uğramıyor mu yanınaAnneme bir şey zaten diyemeyiz ben bir şey demedim deyip üste çıkacak...
Ablam kızmış bu ne anne diye o da aldırış etmeyin boşverin demiş.sonra bir taraftanda sadece o değil tüm komşular biliyor demiş
Yardımcının gecen kış parasını ben verdim aman biz gelemiyoruz bu seferki ay evllatlık vazifemiz diyerek verdim bunu bildiği halde ortaya sallıyor kadın o hengamede bunu söylemeyide unnuttum.
Bir ablama güveniyor onunda burnundan fitil fitil getiriyor o ilgileniyor ama pisikolojisi çok bozuk kadının tüm dengesini alt üst etmiş bunu gören gelinler korkularından yaklaşamıyor arada sırada soruyolar selam verip geciyolar en son eşimin yanınında çoçuklara filan bedua edince eşimi ben çocukları görüştürmüyorum zaten görüşmek istemiyolar gidersem ben bayramlarda ablam filan gelince tek gidiyorum diken üstünde oturup geliyoruzŞimdi ben birşey diyeceğim senin dışında abin ablan da mı anneyle bozuk yani hiç uğramıyor mu yanına
Bir ablama güveniyor onunda burnundan fitil fitil getiriyor o ilgileniyor ama pisikolojisi çok bozuk kadının tüm dengesini alt üst etmiş bunu gören gelinler korkularından yaklaşamıyor arada sırada soruyolar selam verip geciyolar en son eşimin yanınında çoçuklara filan bedua edince eşimi ben çocukları görüştürmüyorum zaten görüşmek istemiyolar gidersem ben bayramlarda ablam filan gelince tek gidiyorum diken üstünde oturup geliyoruz
Gecen ay tüm hakklarımı devir ettim çocukluğumu geçirdiğim ev satıldı tek kuruş almadım istemedim.Ama yine muttlu değil kuzum daha elden ne gelir bilmiyorum
Sonum istanbul yer aç oraladan bana tabi kaldıysa göç edeyim
Allah ıslah etsin daha da ne denir bilmiyorum. Boşver sen üzme kendini bak 40 sene geçmiş ömürden değişmemiş sen bana örnek gibisib önümde. Benim annemde değişmez asla. Boşa heba etmeye hiç gerek yokBir ablama güveniyor onunda burnundan fitil fitil getiriyor o ilgileniyor ama pisikolojisi çok bozuk kadının tüm dengesini alt üst etmiş bunu gören gelinler korkularından yaklaşamıyor arada sırada soruyolar selam verip geciyolar en son eşimin yanınında çoçuklara filan bedua edince eşimi ben çocukları görüştürmüyorum zaten görüşmek istemiyolar gidersem ben bayramlarda ablam filan gelince tek gidiyorum diken üstünde oturup geliyoruz
Gecen ay tüm hakklarımı devir ettim çocukluğumu geçirdiğim ev satıldı tek kuruş almadım istemedim.Ama yine muttlu değil kuzum daha elden ne gelir bilmiyorum
Sakım gelme malatya daha güzel vallaSonum istanbul yer aç oraladan bana tabi kaldıysa göç edeyim
Bu diyor ama kurban oludğum allah bu dediğinin eline baktırıyor. Hoş bunu da anlayacak kapasite yokBurda ileri gelen bir aile nişanında masanın yanında abim Efser de gelsin anne yemek yiyelim senin evde orda tüm insanların içinde bu gelmiyecek diye adım yok bu gelmiyecek dedi
Sus ulan gelir belkiSakım gelme malatya daha güzel valla
Hayrına yolla merak ediyordumSize Merve Boloğurun şarkısını yolliyim mi
Deneyeceğim şans dileyinDayanabilir misin?
Dayandım ama bi sor nasıl dayandımDayanabilir misin?
Benim gibi dinozorlar hatırlar eskiden kasetçiler vardı kaset doldururduk doğum günlerinde filan işte şu kaset züpürgeden çok sevdiği arkadaşı bonus İçin gibi anons sesi olurdu onun gibi olmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?