Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdi ben birşey diyeceğim senin dışında abin ablan da mı anneyle bozuk yani hiç uğramıyor mu yanına

Şimdi ben birşey diyeceğim senin dışında abin ablan da mı anneyle bozuk yani hiç uğramıyor mu yanına
Bir ablama güveniyor onunda burnundan fitil fitil getiriyor o ilgileniyor ama pisikolojisi çok bozuk kadının tüm dengesini alt üst etmiş bunu gören gelinler korkularından yaklaşamıyor arada sırada soruyolar selam verip geciyolar en son eşimin yanınında çoçuklara filan bedua edince eşimi ben çocukları görüştürmüyorum zaten görüşmek istemiyolar gidersem ben bayramlarda ablam filan gelince tek gidiyorum diken üstünde oturup geliyoruz
Gecen ay tüm hakklarımı devir ettim çocukluğumu geçirdiğim ev satıldı tek kuruş almadım istemedim.Ama yine muttlu değil kuzum daha elden ne gelir bilmiyorum

Allah ıslah etsin daha da ne denir bilmiyorum. Boşver sen üzme kendini bak 40 sene geçmiş ömürden değişmemiş sen bana örnek gibisib önümde. Benim annemde değişmez asla. Boşa heba etmeye hiç gerek yok

Burda ileri gelen bir aile nişanında masanın yanında abim Efser de gelsin anne yemek yiyelim senin evde orda tüm insanların içinde bu gelmiyecek diye adım yok bu gelmiyecek dedi
Bu diyor ama kurban oludğum allah bu dediğinin eline baktırıyor. Hoş bunu da anlayacak kapasite yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…