Yok cidden temizlik yapmadımKesin evi baştan aşağı temizlemiştir yine
Ohhh afiyet olsun canımMerhaba kızlarmercimek köftesi yoğurdum çay ile keyif yapacağım inş.
Sinirimi bozanlar oldu ama takmayacağım.
Teşekkürler canım..Ohhh afiyet olsun canım
Ben de annemden geldimTeşekkürler canım..Yedim içtim hazırlanıp çıktım anneme geldim.
Afiyet olsun bebişim ben bi sevemedim şu mercimek köftesi yaMerhaba kızlarmercimek köftesi yoğurdum çay ile keyif yapacağım inş.
Sinirimi bozanlar oldu ama takmayacağım.
Hayır olsun inşallahYok cidden temizlik yapmadım
Yorgunum süpürge öyle beni bekliyor
Teşekkürler cancağzım.Afiyet olsun bebişim ben bi sevemedim şu mercimek köftesi ya
İyiyim canım yağmur yağdı serin serun püfür püfür oturuyorumÇok şükür sen nasılsın
Öyle bi anlattın valla yarın yapasım geldi ama h bilmiyorum nasıl yapılıyor. Bana tarif yazsana kocam da seviyor yesin garipTeşekkürler cancağzım.Bilemiyorum valla ben çok seviyorum oğlanda sever eşimde öyle.Kız kardeşim de seviyor ona da getirdim.
Afiyet olsun yakın mısınız?Ben de annemden geldimorda yedim , içtim geldim
Aaa sen miAfiyet olsun bebişim ben bi sevemedim şu mercimek köftesi ya
Arabayla bir 15 dkmiz var canım.Afiyet olsun yakın mısınız?Benim 2 sokak ötemde kız kardeşim sınava hazırlanıyor stresi var tabi bugünlerde pek gelmek istemiyordum ama yine bi çıkasım geldi.
Ne kadar garip dimi yavrumAaa sen mi
Yaa komşum olsaydın keşke gönderirdim hemenÖyle bi anlattın valla yarın yapasım geldi ama h bilmiyorum nasıl yapılıyor. Bana tarif yazsana kocam da seviyor yesin garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?