- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Billet alınmış yanacak herşey ne olsun sen git bari denildi
En nefret ettiğim erkek tipidir. Çevremde o kadar çok var ki, ben de 3 yıllık evliyim. Sorunlarım var tabi hâlâ, ama böyle olsaydı ben de dayanamazdım sanırım.karısına sahip çıkamayan adamlara sinir oluyorum. benim eşim de başta biraz sıkıntılıydi bu konularda. ama bensiz gitse bosardim
En nefret ettiğim erkek tipidir. Çevremde o kadar çok var ki, ben de 3 yıllık evliyim. Sorunlarım var tabi hâlâ, ama böyle olsaydı ben de dayanamazdım sanırım.
Bazen diyorum oduna hakaret olur küdükler işlenmemiş ham küdük işte8 yıldan bildiriyorum gönlü varsa biraz çeki düzen veriyolar kendilerine
gönlü yoksa NATO kafa NATO mermer
Allah yardımcın olsun canımSelam hanımlar
Bu aralar pek ugruyamiyorum nasılsıniz? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Nego ben Bi süre yokum, bazı sorunlarim var pek yazmak gelmiyor içimden. İnşallah tekrar geleceğim
Allah ferahlık versinSelam hanımlar
Bu aralar pek ugruyamiyorum nasılsıniz? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Nego ben Bi süre yokum, bazı sorunlarim var pek yazmak gelmiyor içimden. İnşallah tekrar geleceğim
Günaydın negooooooooo günaydın iki gözümGünaydınnnnEki Görüntüle 3084193
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Güzel düşün güzel olsunYa gerçekten şu hayatta en kötü şey bir yere sığamamak ben bunu anladım. Ya bir yere gideceğim elli defa düşünüyorum nasıl olur ne yaparız ne ederiz yük olur muyuz başımıza kalkan olur mu diye düşün dur. Gitmeyiz yalnız olacağız bu bayram diye ayrı bir düşün. Valla bazen yoruluyor kafam çuval gibi oluyor.
Keşke akışına bıraksam herşeyi böyle önden düşünmesem. Çık git işte belki rahat ettin. Belki kafan dağıldı. Belki umduğundan güzel geçti. Ya en kötü olmadı mı pişman mı oldun zararın ne çıkar evine gelirsin oldu bitti işte
İşte o canı gönülden i anlayamıyorum.Güzel düşün güzel olsun
Karşı taraf seni canı gönülden çağırıyorsa niye gitmiyesin
Ooo nur ne güzel sözler böyleGünaydın bal lokmaları
O zaman şöyle düşün en azından bir daha gitmeye fikrin olur samimiyetlerini ölçersinİşte o canı gönülden i anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?