Düzenli Evimiz & Hayatımız

karısına sahip çıkamayan adamlara sinir oluyorum. benim eşim de başta biraz sıkıntılıydi bu konularda. ama bensiz gitse bosardim
En nefret ettiğim erkek tipidir. Çevremde o kadar çok var ki, ben de 3 yıllık evliyim. Sorunlarım var tabi hâlâ, ama böyle olsaydı ben de dayanamazdım sanırım.

En nefret ettiğim erkek tipidir. Çevremde o kadar çok var ki, ben de 3 yıllık evliyim. Sorunlarım var tabi hâlâ, ama böyle olsaydı ben de dayanamazdım sanırım.

8 yıldan bildiriyorum gönlü varsa biraz çeki düzen veriyolar kendilerine
gönlü yoksa NATO kafa NATO mermer

8 yıldan bildiriyorum gönlü varsa biraz çeki düzen veriyolar kendilerine
gönlü yoksa NATO kafa NATO mermer
Bazen diyorum oduna hakaret olur küdükler işlenmemiş ham küdük işte

25 yıl oldu O da toydu bugün olsa yapmazdı biraz geç ayıldı ama olsun ayıldı bunada şükür

Merhaba. Dün siteye girip bildirim yapamadım. Bugünün geçmişine döndüm. Eva badim inşallah her şey yolundadır. Allah ferahlık versin.
Bugün yaptıklarımı da iliştireyim hemen şuraya;
Yatağı topladım,
Kendime ve Kızıma kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım,
Öğlen çorba yaptım,
Eşimin kıyafet dolabını sildim, güzelce katlayıp düzenledim,
Nevresimleri koyduğum yeri düzenledim,
Lavaboyu ve duşu temizledim (derzleri çamaşır suyu ile fırçaladım, camını sirkeli karışım ile sildim),
Yemek hazırladım,
Yemekten sonra mutfağı topladım, elde birkaç parçayı yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı sildim,
Kızımı yıkadım,
Günlerdir bekleyen tüm çamaşırları katladım, büyük bir kısmını yerleştirdim,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Salonu topladım.

Ya gerçekten şu hayatta en kötü şey bir yere sığamamak ben bunu anladım. Ya bir yere gideceğim elli defa düşünüyorum nasıl olur ne yaparız ne ederiz yük olur muyuz başımıza kalkan olur mu diye düşün dur. Gitmeyiz yalnız olacağız bu bayram diye ayrı bir düşün. Valla bazen yoruluyor kafam çuval gibi oluyor.

Keşke akışına bıraksam herşeyi böyle önden düşünmesem. Çık git işte belki rahat ettin. Belki kafan dağıldı. Belki umduğundan güzel geçti. Ya en kötü olmadı mı pişman mı oldun zararın ne çıkar evine gelirsin oldu bitti işte

Güzel düşün güzel olsun
Karşı taraf seni canı gönülden çağırıyorsa niye gitmiyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…