Düzenli Evimiz & Hayatımız

bizim ki de heryere sokuyordu gelenleri vay efendim çeyiz yapmış bak bak.
Hiç o kadar özenli de değildir yaptıkları çok sinirimi bozardı davranışları ama hiçbir şey diyemezdim.
Şimdi hareketlerimden daha iyi anlıyor kırılınca bi tık anlayışlı oldu.Fakat çok yalan söyleyen birisi ya maalesef Neden böyle yapıyor anlamıyorum artık takılmıyorum halbu ki ben tüm gerçekleri görebilecek biriyim.Yalan söylemesine üzülüyorum yaralanıyorum soğutuyor beni kendinden.

Anlatim kızlar size de dün merdivenleri yıkarken gördüm ufaktan konuştum ağzımın ucuyla kısa kısa konuşurum konuşmak istemeyince sanırım anladı.Bi misafiri vardı gidince beni çağırttı gel sarma pişmiş mi bi kontrol edelim elim tutmuyor beraber yeriz gibisinden.Bu akraba eşimin adını geçiriyordu bi olay hakkında yanlış anlaşılma olmuş demiş bunun için mi geldi diye sorunca bi poşet getirdi torunlarına takım takım lifler ördürtmüş onları gösterdi.Benim oğlanın 3 gün önce doğum günüydü ufak bi pasta ve tatlıyla kutlamıştık halasında hiçbir hediye ufak bi harçlık olsun vermedi.Tatlısını da annemlere geçerken eşim onlara götürdü kendi aileme de hiçbir şey götürmedim.Fakat ötekilere veriyor çok soğuttu bu davranış beni.Bizim ki torun değil mi yaniVe yine yalan söylüyordu kız torunlarına dedi fakat daha öncede 3,4 takım işletmişti bunlarda ötekilere ama o kızlara ördürdüğünü söylüyor halbuki erkekler torunlara yapılmıştı.Beni saf sanıyor.

Kafam içindeki ses durmuyorki ellim kolum kalksın
O sırada sacede hiç susmadan sayıp sövesim geliyor (sövmek derken argo bir kaç kelime )

Sinirden iş yapanlara bir kez daha saygı duyuyorum 3 gündür heç bir şey yapamıyorum bunun bir ip ucusu filan var mı yoksa spontenemi oluyor bacılar

ben kendimi cekmecelere dolaplara detaylı işlere veririm. evi indirip kaldıracak kadar sinirlenmiyorum

benin kaynanam boş boş gösteriş yapmayı pek sever. ama benim üstümden prim yapamaz öğrenmesi zaman alsa da öğrendi çok şükür

adamın ciğerini sökerim

ben evlendim 4. hafta miydi neydi yatıya kalmaya geldiler. gelirken de çok bekledik bi cagirmadiniz böyle mi yapılır hiç mi bireyden haberiniz yok sayıp durdular evlerin arasi arabayla 20 dk. haftada en az 3 günde ordaydik

yaptığım kadar yapamadığım da var da çok şükür uzaktayım artık gelen giden yok

3 aylık evliyim bizim ilk tatilimiz yanı bir nevi balayımız diyelim nasıl heycanlandım anlatamam
Kp beni yollamadı eşim tek gitti yalnızda evde yatmayacaksın kv ile kaldım

3 aylık evliyim bizim ilk tatilimiz yanı bir nevi balayımız diyelim nasıl heycanlandım anlatamam
Kp beni yollamadı eşim tek gitti yalnızda evde yatmayacaksın kv ile kaldım

ohaaaaa çüş yuuuhhhh
herseyi bırak kocan nasıl gitti

Ay ay bu habersiz gelmeleri yok mu zaten ahsjdjd sabahın 11 i gelirlerdi. Biz de daha sabah modundayız ee yeni evliyiz de kapı çaldı karşımda 3 görümce kaynana ve yeğenler ben şok, tepki göstere göstere artık tamamen gelmez oldular, ben diyorum habersiz gelmeyin, tamamen gelmeyin demedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…