- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
bizim ki de heryere sokuyordu gelenleri vay efendim çeyiz yapmış bak bak.Ya ben çok safım bu çeyiz sermeden falan haberim yok yapmadım öyle bi şey ama biz evi döşedikten sonra kv almış gelmiş komşularıyla evi gezmişler benim sonradan haberim oldu bir şey de diyemedimben saf onlar eve yakın dursun anahtar düğüne kadar diye almamıştım
Bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmemiş desenlerAynı havlularmı arada değişiyormu modelleri filan
Aşk olsun sana İnsan bu kadim geleneğe biraz dikkat ederBilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmemiş desenler
Kafam içindeki ses durmuyorki ellim kolum kalksınValla bugün çoook gergin uyandım, bir türlü geçmedi hatta gerginliğim. Ama kalktım temizlik yaptım. Sinirli, gergin ve üzgünken çok güzel temizlik yaparımseni kim sinirlendiriyor, temizlik yaparken sinirini ondan çıkarıyormuş gibi düşün.
Hiç anlamıyorum ki örgüdenAşk olsun sana İnsan bu kadim geleneğe biraz dikkat eder
Piknikçi geldi hanımmm
Keşke bir yıl olsaben komşumu 5 yıldır tanıyorum o havlu hep orda
Zaten o sepet modeli olmayanı dövüyorlar
Sinirden iş yapanlara bir kez daha saygı duyuyorum 3 gündür heç bir şey yapamıyorumbunun bir ip ucusu filan var mı yoksa spontenemi oluyor bacılar
Ya ben çok safım bu çeyiz sermeden falan haberim yok yapmadım öyle bi şey ama biz evi döşedikten sonra kv almış gelmiş komşularıyla evi gezmişler benim sonradan haberim oldu bir şey de diyemedimben saf onlar eve yakın dursun anahtar düğüne kadar diye almamıştım
Ula afad zurna çaldırıyor yurdun dört tarafında sel var baskın var diye
Sen erik dalının geverekliğini ölçüyorsun
Ben nişanlıyken susuyordum, küçük görümcem çok fenaydı. Evlendim 1 ayım dolmadan camlarını sildin mi? Kanepelerini sil he evin cadde üzeri çok kirlenir diye zırt pırt aramaya başladılar.
21 yaşındayım o zamanlar, noluyo ya dedim agsjsd pardon daha 1 aylık gelin bile değilim neyin camı neyin kanepesi, kirlense zaten yaparım siz niye karısıyormussunuz diye çıkıştım. Vay efendim nasihat kabul etmiyormusum bilmem ne, terbiyesizce laflar etti. Koydum mesafemi, eşime de anlattım olayı baya sert tepki verdi o da, şu an o esip gürleyen kadından eser yokyine de görümce değil mi sevmiyorum. Çok saçma sapan hareketleri olmuştur bana karşı
Erik dalı gevrek miydi?Bi sor bacın ne halde
3 aylık evliyim bizim ilk tatilimiz yanı bir nevi balayımız diyelim nasıl heycanlandım anlatamamben evlendim 4. hafta miydi neydi yatıya kalmaya geldiler. gelirken de çok bekledik bi cagirmadiniz böyle mi yapılır hiç mi bireyden haberiniz yok sayıp durdularevlerin arasi arabayla 20 dk. haftada en az 3 günde ordaydik
yaptığım kadar yapamadığım da var da çok şükür uzaktayım artık gelen giden yok
3 aylık evliyim bizim ilk tatilimiz yanı bir nevi balayımız diyelim nasıl heycanlandım anlatamam
Kp beni yollamadı eşim tek gittiyalnızda evde yatmayacaksın kv ile kaldım
Ay ay bu habersiz gelmeleri yok mu zaten ahsjdjd sabahın 11 i gelirlerdi. Biz de daha sabah modundayız ee yeni evliyiz deben evlendim 4. hafta miydi neydi yatıya kalmaya geldiler. gelirken de çok bekledik bi cagirmadiniz böyle mi yapılır hiç mi bireyden haberiniz yok sayıp durdularevlerin arasi arabayla 20 dk. haftada en az 3 günde ordaydik
yaptığım kadar yapamadığım da var da çok şükür uzaktayım artık gelen giden yok
Ayy3 aylık evliyim bizim ilk tatilimiz yanı bir nevi balayımız diyelim nasıl heycanlandım anlatamam
Kp beni yollamadı eşim tek gittiyalnızda evde yatmayacaksın kv ile kaldım
Billet alınmış yanacak herşey ne olsun sen git bari denildiohaaaaa çüş yuuuhhhh
herseyi bırak kocan nasıl gitti
Tekme tokat girişeceksin o kp ye valla, nasıl sinirlendimBillet alınmış yanacak herşey ne olsun sen git bari denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?