Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim alt beynimize bazı saçmalıklarla çocuk yaşta doldurulduğu için gelinliğin kefenmiş vb salak saçma her taraftan kol kırıktı.

Bonus bilir çok uzun yıllar tedavı gördüm
Toparladım.

Şimdi aldığım onca terapinin kaymağını yiyorum bazen olaylara politik yaklaştığımda Eşim Allah muhafaza diyor

neyseki öyle bi adet yokmuş bizde gerçi olsa da yapmazdım sanırım

ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştu sizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti
Boşuna bu kadına idolüm demiyorum ya kraliçesin
kaynanam beni neden sevmiyor anlıyor musun gölge
ilk tanıştığımızda da çok fena bozmuştum o zaman yasim 18 di hala düşünüyorum nasıl yapmışım diye
Anlatsana güzel oluyor

Yatakları topladım
Odaları topladım
Dünden kuruyanları topladım
Katladım yerleştirdim
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Çantayı hazırladım
Çocukları hazırladım ve yoldayız

Sinirden iş yapanlara bir kez daha saygı duyuyorum 3 gündür heç bir şey yapamıyorum bunun bir ip ucusu filan var mı yoksa spontenemi oluyor bacılar
Kelin ilacı olsa başına sürermiş bende aynıyım ya,sinirli veya üzgün olduğum zaman elim kolum kalkmaz öyle yatarım
Sinirlenince iş yapanlar gibi olsam her gün temizlik yaparım herhalde,çünkü her gün beni sinirlendirecek birileri çıkıyor

Sinirden iş yapanlara bir kez daha saygı duyuyorum 3 gündür heç bir şey yapamıyorum bunun bir ip ucusu filan var mı yoksa spontenemi oluyor bacılar
Valla bugün çoook gergin uyandım, bir türlü geçmedi hatta gerginliğim. Ama kalktım temizlik yaptım. Sinirli, gergin ve üzgünken çok güzel temizlik yaparım seni kim sinirlendiriyor, temizlik yaparken sinirini ondan çıkarıyormuş gibi düşün.

Ya ben çok safım bu çeyiz sermeden falan haberim yok yapmadım öyle bi şey ama biz evi döşedikten sonra kv almış gelmiş komşularıyla evi gezmişler benim sonradan haberim oldu bir şey de diyemedim ben saf onlar eve yakın dursun anahtar düğüne kadar diye almamıştım

Selam hanımlar
Bu aralar pek ugruyamiyorum nasılsıniz? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Nego ben Bi süre yokum, bazı sorunlarim var pek yazmak gelmiyor içimden. İnşallah tekrar geleceğim
Dertleşmek istersen de burdayız canım

ben de çok sustum sustuğum kadar da stres oldum ama bazen taşı öyle bi gediğine koymuşum ki kadın ömrü boyunca unutamayacağı laflar duymus

sen kac yaşında evlendin efser:)
Ben nişanlıyken susuyordum, küçük görümcem çok fenaydı. Evlendim 1 ayım dolmadan camlarını sildin mi? Kanepelerini sil he evin cadde üzeri çok kirlenir diye zırt pırt aramaya başladılar.
21 yaşındayım o zamanlar, noluyo ya dedim agsjsd pardon daha 1 aylık gelin bile değilim neyin camı neyin kanepesi, kirlense zaten yaparım siz niye karısıyormussunuz diye çıkıştım. Vay efendim nasihat kabul etmiyormusum bilmem ne, terbiyesizce laflar etti. Koydum mesafemi, eşime de anlattım olayı baya sert tepki verdi o da, şu an o esip gürleyen kadından eser yok yine de görümce değil mi sevmiyorum. Çok saçma sapan hareketleri olmuştur bana karşı

Mantıklı ve tatmin edici,deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…