Bizim alt beynimize bazı saçmalıklarla çocuk yaşta doldurulduğu için gelinliğin kefenmiş vb salak saçma her taraftan kol kırıktı.yok sen baya iyi niyetli saf olduğun için olmuş canım. benim kuzenim de 17 sinde evlendi ama oooo neler neler dedi yaptı. kimisi gözü açık oluyo.
delirmeden çıkmışsın işin içinden dediğin gibi önemli olan o. inşallah bundan sonrası güzel olsun hep
Boşuna bu kadına idolüm demiyorum ya kraliçesinneyseki öyle bi adet yokmuş bizdegerçi olsa da yapmazdım sanırım
ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştusizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti
Anlatsana güzel oluyorkaynanam beni neden sevmiyor anlıyor musun gölge
ilk tanıştığımızda da çok fena bozmuştumo zaman yasim 18 di hala düşünüyorum nasıl yapmışım diye
Son kv bükücüneyseki öyle bi adet yokmuş bizdegerçi olsa da yapmazdım sanırım
ben çeyiz de sermemiştim. kv biraz bozulmuştusizden ne geldi de sercez benim tarafım benim çeyizimi zaten biliyo demiştim bisey diyememişti
Keşke bir yıl olsaheee o zaman yok bu bizde olsa bilirdim
neden bir yıl asılı kaliyo peki süpürgecim
Zaten o sepet modeli olmayanı dövüyorlar
Ula afad zurna çaldırıyor yurdun dört tarafında sel var baskın var diyePiknikten bildiriyorum
Erik dalı mütemadiyen gevrek.
Para bizde şöhret bizde.
Aynı havlularmı arada değişiyormu modelleri filanKeşke bir yıl olsaben komşumu 5 yıldır tanıyorum o havlu hep orda
Zaten o sepet modeli olmayanı dövüyorlar
Kelin ilacı olsa başına sürermiş bende aynıyım ya,sinirli veya üzgün olduğum zaman elim kolum kalkmaz öyle yatarımSinirden iş yapanlara bir kez daha saygı duyuyorum 3 gündür heç bir şey yapamıyorumbunun bir ip ucusu filan var mı yoksa spontenemi oluyor bacılar
Kelin ilacı olsa başına sürermiş bende aynıyım ya,sinirli veya üzgün olduğum zaman elim kolum kalkmaz öyle yatarım
Sinirlenince iş yapanlar gibi olsam her gün temizlik yaparım herhalde,çünkü her gün beni sinirlendirecek birileri çıkıyor
Valla bugün çoook gergin uyandım, bir türlü geçmedi hatta gerginliğim. Ama kalktım temizlik yaptım. Sinirli, gergin ve üzgünken çok güzel temizlik yaparımSinirden iş yapanlara bir kez daha saygı duyuyorum 3 gündür heç bir şey yapamıyorumbunun bir ip ucusu filan var mı yoksa spontenemi oluyor bacılar
Ya ben çok safım bu çeyiz sermeden falan haberim yok yapmadım öyle bi şey ama biz evi döşedikten sonra kv almış gelmiş komşularıyla evi gezmişler benim sonradan haberim oldu bir şey de diyemedimben de 22 23 falandım ama ben babama çekmişimkimseye kulak asmadigim için kimse de bisey diyememisti
evin anahtarı erkek tarafında duracakmis. düğüne kadar kim isterse gidip çeyiz gorecekmiş ev gezecekmiş.
saçmalığa bak
bırak donu salona girseler kıyameti koparırdim sanırım
Dertleşmek istersen de burdayız canımSelam hanımlar
Bu aralar pek ugruyamiyorum nasılsıniz? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Nego ben Bi süre yokum, bazı sorunlarim var pek yazmak gelmiyor içimden. İnşallah tekrar geleceğim
Ben nişanlıyken susuyordum, küçük görümcem çok fenaydı. Evlendim 1 ayım dolmadan camlarını sildin mi? Kanepelerini sil he evin cadde üzeri çok kirlenir diye zırt pırt aramaya başladılar.ben de çok sustum sustuğum kadar da stres oldum ama bazen taşı öyle bi gediğine koymuşum ki kadın ömrü boyunca unutamayacağı laflar duymus
sen kac yaşında evlendin efser:)
Mantıklı ve tatmin edici,deneyeceğimValla bugün çoook gergin uyandım, bir türlü geçmedi hatta gerginliğim. Ama kalktım temizlik yaptım. Sinirli, gergin ve üzgünken çok güzel temizlik yaparımseni kim sinirlendiriyor, temizlik yaparken sinirini ondan çıkarıyormuş gibi düşün.
Çok teşekkürler canım, iyi ki varsinizDertleşmek istersen de burdayız canım
Piknikçi geldi hanımmmPiknikten bildiriyorum
Erik dalı mütemadiyen gevrek.
Para bizde şöhret bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?