- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
İyi gelir ortam değişmek inş.Bugün çok sıkıntılı geçti. Detay yazıp can sıkmak istemem. Ev süpürme,bulaşık,banyo wc temizliği yaptım. Bir makine çamaşır yıkandı şimdi sercem daha. Yarın kısa bir tatile gidiyoruz hava almaya 4,5günlüğüne.
Nego canım 1 hafta yokum bilgin olsun. Zaten etikette de yokum
Rabbim feraha çıkarsınKızlar çok kötüyüm dua edin inş.iç sıkıntım gitsin desteğe ihtiyacım.Ettiğiniz her dua için şimdiden Allah razı olsun.Kula boyun eğmediğim için yardımı yalnızca Rabbim'den dilerim.
Allah zihin açıklığı versin. Bilmediklerini bildirsin, hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahOğlan sınava giricek onu bekleyip okuycam inşallah gelirim fırsat olursa.
Farsça kuzuSelizay çayını sevip paylaştım yukardaki görseli bi oku hayrına
Allah kolaylık versinGünaydın canlarımsene bitti ama görevler bitmedi, ösym de görevliym. Evladı tanıdığı sınava girecek herkese başarılar dilerim
Geçmiş olsun canım. Uzın zamandır çekiyordun dişten rahat edersin artıkGünaydın kızlar dün kanal tedavisi oldum yıkılmadım ayaktayım
Geçmiş olsun canım inşAllah artık rahat edersinGünaydın kızlar dün kanal tedavisi oldum yıkılmadım ayaktayım
İnşallah canım. Şaka yaptım zaten sağ olsun beni etiketleyor sonradanİyi gelir ortam değişmek inş.
Etiket listesini henüz düzenlemediğini söylemişti nego yoksa bilir o kim var kim yok kim haber verir kim vermez kim geliyo gidiyo :))
Geçmiş olsun canım. Uzın zamandır çekiyordun dişten rahat edersin artık
Çok sağolun kızlar sol Üst yirmiliğim de çürükmüş o da çekilecek diş taşı temizliğine de gitmem gerekGeçmiş olsun canım inşAllah artık rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?