- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yorma kendiniteşekkür ederim kızlar
A R Y A M Musluk Suyu Teneffus Zili
sirkeyle bulaşık deterjanı koydum. salon bitti cam balkona gecicem :)
normalde çerçeveleri cifleyip sade suyla cam siliyodum. Bu kez kolay olsun dedim netten bunu buldum baya güzel çıkardı.
cam balkonun cife ihtiyacı var ama
zaten detaylı silmeyi düşünmüyorum. doğuma az kaldı diye yapıyorum.
Allah rahmet eylesinKarşı komşum aynı zamanda akrabam akciğer kanseri olup vefat etti tam bi içiciydi.Tedavi gördüğü dönem dr.az kısıtlamamıştı.Sanırım gaybı bilen Allah ama ömrünün uzun olmadığını tedaviye cevap veremeyeceğini anlamıştır.
Bulaşık deterjanı köpürtüp leke bırakmıyor mu? Ardından kurulama yaptın mı?teşekkür ederim kızlar
normalde çerçeveleri cifleyip sade suyla cam siliyodum. Bu kez kolay olsun dedim netten bunu buldum baya güzel çıkardı.
Yorma kendini
yok içine sirke girince köpürmedi galiba. baya da bol bol koymuştum bulaşık deterjanı:) ama güzel çıkardı kirleri falan hiç ugrasmadim.Bulaşık deterjanı köpürtüp leke bırakmıyor mu? Ardından kurulama yaptın mı?
Ben mikrofiber bezle siliyorum, kurulama yapmıyorum. Çok kolay oluyor.
Netten mi buldun kaç kere yazdım ben buraya çarşaf çarşafteşekkür ederim kızlar
Netten mi buldun kaç kere yazdım ben buraya çarşaf çarşaf
Duvarları şimdi silmeyin dolgu yapılcak yerler varsa oralar zımpara oluyo beyaz toz çıkıyo o zaman lazım öyle bişeybonus ben o kadar şeyi aklımda tutabilsem bu halde mi olurum bacimsu
Duvarları şimdi silmeyin dolgu yapılcak yerler varsa oralar zımpara oluyo beyaz toz çıkıyo o zaman lazım öyle bişey
Önceden kremsiz şampuan koyuyordum canım ama artıkkk Pellaa bezimle sadece bezi suyla yıkayıp siliyorumkızlar cam silme suyuna ne koyuyorsunuz:)
Selamlarr
Önceden kremsiz şampuan koyuyordum canım ama artıkkk Pellaa bezimle sadece bezi suyla yıkayıp siliyorum
Pella bez reklamları gibiyim ama tamamen memnuniyet
Al canım albi pella da bana aldircaniz herkeste bi pella duyuyorum
Al canım al
Pella veya İlbays ikisi de çok güzel
O zaman evde durmak kabahat olurdu en eyisini yapıyorsunAynen benim 3 numarayla kız da 6-7 arası kalkıyor. 12 den sonra yatıyorlar nasıl dayanıyorlar bilmiyorum. Sitenin içinde canım park. Eve geliyorlar tuvalete. Olmasa da burda köşe başında cami var birine katarım
Rabbim feraha çıkarsın inşallahKızlar çok kötüyüm dua edin inş.iç sıkıntım gitsin desteğe ihtiyacım.Ettiğiniz her dua için şimdiden Allah razı olsun.Kula boyun eğmediğim için yardımı yalnızca Rabbim'den dilerim.
Allah yardımcın olsun feraha çıkarsınKızlar çok kötüyüm dua edin inş.iç sıkıntım gitsin desteğe ihtiyacım.Ettiğiniz her dua için şimdiden Allah razı olsun.Kula boyun eğmediğim için yardımı yalnızca Rabbim'den dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?