- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Yok tepmez canım seven çocuk seviyorBenim kızda nisanda 4 yaşına gircek kitaplara ona bişeyler okumama pek hevesli oyun parkında bile gidip kitap getiriyor oynamak yerine oku diye , hergün hikaye okuruz. gecengünde kitap okuyan bi bayanın yanına gitti izliyorum gösteriyor ne yazıyor diyebiraz konuşmada sıkıntı var kelimeleri doğru telaffuz edemiyo oyuzden kadın anlamıyo annen nerde diye soruyo hemen gittim yanlarına bu huyu bi yönden iyi bi yöndende beni yavaş yavaş sıkmaya başladı nerde ne yazı görse oku diye tutturuyor olmadık zamanlarda bile
Ama inşallah okul zamanında bıkıpta ters tepmez bu huyu yani güç bela okutmak için yırtmam kendimi
İnşallah canım yaşayarak görecem bakalımYok tepmez canım seven çocuk seviyor
Maşallah aplaaa39 yaşındayım kızlar
Biz paraları sayarken o bir köşeden bakacak. Kıllı pamuk. Kıyamam sanki ben onaO zaman da babaya vermeden karşısında sayardınız ana oğul
Çok teşekkür ediyorum canımÇok geçmiş olsun canım
Hatmi çiçeği denedin mi
Allah şifa versin
Ayy ne çok hevesli varmış ödevsizliğe
Oo maşaallah
Bende gereksiz herkese armağan ediyorum
Hey maşallah
Pisse düşünmem lazım
İyi çok şükür
Hay maşaAllah. Ben sizi 30 hadi 32 sanıyordum.39 yaşındayım kızlar
Kaç çocuğunuz var? Bir kızınız yok muydu?Benim büyük oğlan küçükler kız. Ortanca oğlana bı vuruyor taramalı tüfek gibi oğlanı etkisiz hale getiriyor
Ablan kurban olsun söyleAplaaaaaa
Zengin olunca beni de görAblan kurban olsun söyle
3 tane. 1 oğlum 2 kızım var.Kaç çocuğunuz var? Bir kızınız yok muydu?
Gormem miZengin olunca beni de gör
MaşaAllah. Allah bağışlasın. RABBİM hep iyi ki dedirtsin.3 tane. 1 oğlum 2 kızım var.
oyy nasıl hissettim içimde o anki psikolojiyi 3kez yaşamış biri olarakKuzenime transfer olmuştu sonucu bekliyoruz 1 haftadır az önce öğrendim negatifmiş öküz oturdu içimize
kızlar alerji testi yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve şok benim çamaşır suyuna ve temizlik ürünlerine alerjim varmış ve ben çamaşır suyunu çok kullanırım nasıl beyazlayacak o wc banyo mutfak lavabo içlerien doğalından temizlik ürünleri lazım bana ya
oyy nasıl hissettim içimde o anki psikolojiyi 3kez yaşamış biri olarakAllah yardımcımız olsun çocuk işi zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?