Ya çok tatlı sen de üstüne atla yuvarlanıverin
Arada sekiz yaş var aynı benim oğlanlar gibi böyle mi olacağız fragman izledim sankiKız o kendi çalışsın önce16 yaşla 8 yaş kavgası var ya aynı 5 yaş kavgası gibi.
Onu dedi bunu dedi öff
Bende canımı sikarlarsa battaniye ye sarıp dolma yapıyorum valla. Her biyerlerini issiriyorum oh içim rahatlıyorYa çok tatlı sen de üstüne atla yuvarlanıverin
Daha kolay sakinleşiyorlar o zaman di mi hemen unutuyorlar inat ettikleriniBende canımı sikarlarsa battaniye ye sarıp dolma yapıyorum valla. Her biyerlerini issiriyorum oh içim rahatlıyor
Canları yandığı halde gülüyor kuzularimDaha kolay sakinleşiyorlar o zaman di mi hemen unutuyorlar inat ettiklerini
Arada sekiz yaş var aynı benim oğlanlar gibi böyle mi olacağız fragman izledim sankiOyun oynayın diyorum onu bilenyqpmıyor bu bebek anlamıyor diyor ufaklık da abisi için ölüyor yollarını gözlüyor sabahnpeşinden ağlıyor kaos çıkıyor
Agliycam çok sulu gözlü oldum ben ya gidem bunları biraz seviyim
Bizim olmuyor mu gi. Sanki dört dörtlük ana mıyız. Kiziyozda bagiriyozdaÇocuğu haşlayan benim olum sana noluyo
Benim de en ufak kız olacak inşallah bu iki canavardan nasıl korurum kızçemiBenim sadece büyük oğlan diğer ikisi kız
Aynen ben de gittim canım oğluşum diyorum cevapBizim olmuyor mu gi. Sanki dört dörtlük ana mıyız. Kiziyozda bagiriyozda
Benim de en ufak kız olacak inşallah bu iki canavardan nasıl korurum kızçemi
Tabi kiİçten mi söylüyon
Canım birinci sınıf da sesli okuttum o kadar, sessiz okuyor ve bana anlatıyor.Nego 3.sınıfsınız dimi siz geçen sene okumaları nasıl yapıyodunuz? Seslimi sessiz mi? Her kitabı dinliyomuydun?
İnşallah ezilmesin küçük diyeOğlanları ondan korursun bence zamane kızı o
Bıraksan kediyi boğazlar ne yapasinDemek tek cocuklu benim....
Valla bende kediyi sıkma diye bağırıyorumbrnde cok normla anne sayilmam zatrn diger evde komsum sikayet etmisti cok bagriyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?