Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aklıma hemen siz geldiniz zaten. O kadar dua hayırlısı istendi buymuş demek
hayırlısı buymuş nasipte yokmuş demekten başka hiçbir şey gelmiyor elden süreç zor sabır istiyor ben bu alerji testini de bu yüzden yaptırdım vücudum nelere tepki veriyor diye kuzenin kafasını dağıtmaya çalışsın .inşallah ablana da bizlere de nasip etsin rabbim hayırlı sağlıklı evlat

Ablam şimdi yumurta güçlendiriyo sonra tüp bebek deniycekler.
Normal tüp bebekte bile tutmayabiliyor ki bu tedavi daha zor. Duymuşsundur belki rosi tekniğiyle yapılıyor

Ablam şimdi yumurta güçlendiriyo sonra tüp bebek deniycekler.
Normal tüp bebekte bile tutmayabiliyor ki bu tedavi daha zor. Duymuşsundur belki rosi tekniğiyle yapılıyor
Duydum canım duymaz mıyım yakında tüp bebek uzmanı çıkacağım ben:) rosi ile gebe kalan az ama var recai pabuççu yapıyor takip ediyorum onu evet zor ama bakarsın olur

Ellerine sağlık canım maşaallah
Eşin yapsın canım wc yi de artık mecburen

30 Aralık Ödevi

Tv ünitesi, vitrin hangisi varsa düzenlemek
Başörtüsü kullananlar başörtüleri düzenlemek, kullanmayanlar başka bir çekmece
Giysi dolabında bir bölüm düzenlemek
Uzun zamandır silmediğiniz gözünüzden kaçan bir yeri silmek

Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa

Neti seçenekli mi yoksa hepsi mi

İşleri bitirmek mi Pijamalar üstümde
Ev darmadağınık
Ufaklık kahvaltı bekliyor
Ve ben de hiç güç kuvvet yok
Ya hu sen hamilesin, bebeğin var. Ben rahatım ikisi de okulda senin gibi olsam benimde olmaz kuvvetim

Ya hu sen hamilesin, bebeğin var. Ben rahatım ikisi de okulda senin gibi olsam benimde olmaz kuvvetim
Şu grip olmasa iyiydi de amaaa 15 tatilde annemler gelecek doğuma 1 hafta kala koskoca 1 hafta krallar gibi yaşayacağım ufaklığı kardeşime satacağım ohhhh bekliyorum 15 tatili

Şu grip olmasa iyiydi de amaaa 15 tatilde annemler gelecek doğuma 1 hafta kala koskoca 1 hafta krallar gibi yaşayacağım ufaklığı kardeşime satacağım ohhhh bekliyorum 15 tatili
Sen mi gripsin, ilerledi mi
Ne güzel canım tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…