çok az kullanmam gerekiyor ya da eşime yaptıracağım :)Canım hiç kullanmadan olmuyor sen çok sınırlı kullanıcan az miktarda günde 1 seferi hiç geçmiycen yada 2 günde bir
hayırlısı buymuş nasipte yokmuş demekten başka hiçbir şey gelmiyor elden süreç zor sabır istiyor ben bu alerji testini de bu yüzden yaptırdım vücudum nelere tepki veriyor diye kuzenin kafasını dağıtmaya çalışsın .inşallah ablana da bizlere de nasip etsin rabbim hayırlı sağlıklı evlatAklıma hemen siz geldiniz zaten. O kadar dua hayırlısı istendi buymuş demek
Allah razı olsun. Cümlemizin evladiyla inşallahMaşaAllah. Allah bağışlasın. RABBİM hep iyi ki dedirtsin.
Çok şanslısın. İki kızın var.
hayırlısı buymuş nasipte yokmuş demekten başka hiçbir şey gelmiyor elden süreç zor sabır istiyor ben bu alerji testini de bu yüzden yaptırdım vücudum nelere tepki veriyor diye kuzenin kafasını dağıtmaya çalışsın .inşallah ablana da bizlere de nasip etsin rabbim hayırlı sağlıklı evlat
Duydum canım duymaz mıyım yakında tüp bebek uzmanı çıkacağım ben:) rosi ile gebe kalan az ama var recai pabuççu yapıyor takip ediyorum onu evet zor ama bakarsın olurAblam şimdi yumurta güçlendiriyo sonra tüp bebek deniycekler.
Normal tüp bebekte bile tutmayabiliyor ki bu tedavi daha zor. Duymuşsundur belki rosi tekniğiyle yapılıyor
Ellerine sağlık canımKızlar telefon oğlumdaydı giremedim
Çamaşırlar katlandı yerleştirildi
Çocukların okul kıyafetlerini yıkadım kurudu şimdi onları da katlıcam
Fırının ilk defa camlarını çıkararak sildim camlar kırılacak diye ödüm koptu
Davlumbazı ve mikrodalgayı sildim
Büyüğün kitaplığını, yatak odasındaki kitaplığı ve rafları sildim
Koridorun açıktaki yerlerini sildim
Mutfakta çöp kovasının takılı olduğu dolabı sildim
Lavaboları sildim....mutfak tezgahını ve fayansların kirli yerlerini sildim
Eşin yapsın canım wc yi de artık mecburenkızlar alerji testi yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve şok benim çamaşır suyuna ve temizlik ürünlerine alerjim varmış ve ben çamaşır suyunu çok kullanırım nasıl beyazlayacak o wc banyo mutfak lavabo içlerien doğalından temizlik ürünleri lazım bana ya
Aaaa gercekten masallahh. Ben daha 1739 yaşındayım kızlar
Daha 17 17b17 iiiiAaaa gercekten masallahh. Ben daha 17
Daha sen miniciksin evli miydinDaha 17 17b17 iiii
Hadi bakalım görelim senigunaydın herkesee. kesin dönüs yaptim artik deli gibi temizlik yapmak istiyorumevimde degilim ama olsun
İşleri bitirmek miİşlerimi bitirdim de geldim, şöyle bol ödev vereyim bugün
Neti seçenekli mi yoksa hepsi mi30 Aralık Ödevi
Tv ünitesi, vitrin hangisi varsa düzenlemek
Başörtüsü kullananlar başörtüleri düzenlemek, kullanmayanlar başka bir çekmece
Giysi dolabında bir bölüm düzenlemek
Uzun zamandır silmediğiniz gözünüzden kaçan bir yeri silmek
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Ya hu sen hamilesin, bebeğin var. Ben rahatım ikisi de okuldaİşleri bitirmek miPijamalar üstümde
Ev darmadağınık
Ufaklık kahvaltı bekliyor
Ve ben de hiç güç kuvvet yok
Şu grip olmasa iyiydi de amaaa 15 tatilde annemler gelecek doğuma 1 hafta kala koskoca 1 hafta krallar gibi yaşayacağım ufaklığı kardeşime satacağım ohhhh bekliyorum 15 tatiliYa hu sen hamilesin, bebeğin var. Ben rahatım ikisi de okuldasenin gibi olsam benimde olmaz kuvvetim
Sen mi gripsin, ilerledi miŞu grip olmasa iyiydi de amaaa 15 tatilde annemler gelecek doğuma 1 hafta kala koskoca 1 hafta krallar gibi yaşayacağım ufaklığı kardeşime satacağım ohhhh bekliyorum 15 tatili
İşlerimi bitirdim de geldim, şöyle bol ödev vereyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?