İşlerimi bitirdim de geldim, şöyle bol ödev vereyim bugün
Senin ki yine küçük, ben evlenene kadar pasakliydim, dedemden yüz bulup bir seye elimi sürmezdimhatta annem pasaklı seli diyordu, kayınvalideme bile böyle anlattı, hatta aç bırakır oğlunu göz kulak ol bile dedi yanı
Hafta sonu da yorulmuşsungünaydın arkadaşlar
haftasonu dünyayla ilişiğini kesenler klübündenim
cumartesi tüm evi detaylı temizledim bir tek kuruyan çamaşırları katlayamadım (inşallah onu da bugün katlayacağım)
pazar günü köye gittik köydeki evi silip süpürdüm bir de kv evini temizledim
Sen daha yenisin, pazar ödev vermediğime şükret çok görülmüş şey değildirBi pazar tatil yaptık altı üstü bu ödevler ne böyleneyse dolabın dağınık kısımlarını toparladım eşim sağolsun sürekli dağıtıyor yatak toplarken oraya da el atıyorum
Hava buz tam yatmalık ama kalkıp konsolu mu sileyim bari mutfakta da bir sürü bulaşık bekliyor onları da elden çıkartayım da evi süpürüp yatma hakkı elde edeyim
vallahi h.içi yorulmuyorum haftasonu yorulduğum kadar..
Hafta sonu da yorulmuşsun
Sen daha yenisin, pazar ödev vermediğime şükret çok görülmüş şey değildir
İşleyen demir pas tutmaz
Ne iyi yapmışsınayy asıl önemliyi söylemedim, evden 4 yastık, 2 battaniye, üç yorgan kılıfı, 10 yastık kılıfı, bir yorgan, kullanılmayan 4 örtü, ayırdım.. nası iyi geldi ferahladım sormayın
uff daha neler neler ayıklıcam, düşündükçe heyecanlanıyorumNe iyi yapmışsıninsan ferahlıyor
Sen daha yenisin, pazar ödev vermediğime şükret çok görülmüş şey değildir
İşleyen demir pas tutmaz
Sen de biliyorsun
Tv ünitem, vitrinim yok30 Aralık Ödevi
Tv ünitesi, vitrin hangisi varsa düzenlemek
Başörtüsü kullananlar başörtüleri düzenlemek, kullanmayanlar başka bir çekmece
Giysi dolabında bir bölüm düzenlemek
Uzun zamandır silmediğiniz gözünüzden kaçan bir yeri silmek
@Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@mavitosbik07
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
@BUSR4
@Feslegen Kokulu Nane
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Ellerine sağlık canımBekarken hayat güzeldi ekmek elden su göldenbir ayda bu kadar işe evlilikten soğur insan ama bu daha fragman onunda farkındayım
İşlere ekstra Çaydanlıklarımı parlattım
Ocağı temizledim
Tezgah duvarını sildim
Yatak başlığımı temizledim
Ayakkabılığı düzenledim
Mutfak sandalyelerinin tozu alındı
Toplanacak birkaç parça çamaşır vardı topladım yerine yerleştirdim
Yatak odası mobilyalarının tozunu alıp baharatlık kaplarımı da düzenleme planım var başka da yapacak bir iş yok sanırım akşama da kocama bir çorba birde çay yanına birşey yaptığımda ben hazırım
Eline sağlık canımBende yataklari topladim ,
Kahvalti yaptik,
Simdi de fizik tedavideyim evegidice , kabak tatlisi yapicam
Maşaallah annene o zamanislerim bittiannemin evi daha kolay oldu her yer toplu duzenliymis zaten
Kolay gelsin canımTv ünitem, vitrinim yok
Eşarplarımı, kıyafetlerimi konmari katladığım için dağılmıyor.
dolap üstlerini sileyim ben de bari
O zaman ona yoğunlaşacaksın, önceliğin yıkanan bulaşıkları makine de bekletmemek olsun, bir kaç bu rutini yaparsan düzene oturur bence. Diğerlerine çözüm bulmuşsun bunu da yaparsınBenim bulaşığa bi çare bulmam lazım. Benim tek sorunum bulaşık kaldı. Kurutmayla çamaşır sorunu çözüldü. Bulaşık için de tek çözüm ikinci makine gibi ama o da imkansız tabii
Ödev süper tam ihtiyaç dün oğlanın odasında tozlu bi yer kaldı silemedim o olabilir silmedipim yer...sanki beni düşünerek yazmışsın diğerlerini de yaparım ama eve geç gidiyorum yarın yarım gün çalışıyorum, yarına kalabilir....30 Aralık Ödevi
Tv ünitesi, vitrin hangisi varsa düzenlemek
Başörtüsü kullananlar başörtüleri düzenlemek, kullanmayanlar başka bir çekmece
Giysi dolabında bir bölüm düzenlemek
Uzun zamandır silmediğiniz gözünüzden kaçan bir yeri silmek
@Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@mavitosbik07
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
@BUSR4
@Feslegen Kokulu Nane
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Mutfağa girince kaçasım geliyor afakanlar basıyor hiç sevmiyorumO zaman ona yoğunlaşacaksın, önceliğin yıkanan bulaşıkları makine de bekletmemek olsun, bir kaç bu rutini yaparsan düzene oturur bence. Diğerlerine çözüm bulmuşsun bunu da yaparsın
Aklında kalıp huzursuz olacağına yap kurtulMutfağa girince kaçasım geliyor afakanlar basıyor hiç sevmiyorummecburen yapıcam ama işte bakalım. Yine bulaşık var ben temizlik benim işim izliyorum oturdum
Bana niye cevap atmadin kiz. Tembellik ten konu açayım dedim açmadım. Seviliyorsun duamdasinEllerine sağlık canım
Ben bekarken anneme iş yaptırmazdım, sadece yemek yapardı
Eline sağlık canım
Maşaallah annene o zaman
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?