Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşlerimi bitirdim de geldim, şöyle bol ödev vereyim bugün

Bi pazar tatil yaptık altı üstü bu ödevler ne böyle neyse dolabın dağınık kısımlarını toparladım eşim sağolsun sürekli dağıtıyor yatak toplarken oraya da el atıyorum
Hava buz tam yatmalık ama kalkıp konsolu mu sileyim bari mutfakta da bir sürü bulaşık bekliyor onları da elden çıkartayım da evi süpürüp yatma hakkı elde edeyim

Hafta sonu da yorulmuşsun
Sen daha yenisin, pazar ödev vermediğime şükret çok görülmüş şey değildir
İşleyen demir pas tutmaz

Sen daha yenisin, pazar ödev vermediğime şükret çok görülmüş şey değildir
İşleyen demir pas tutmaz

Bekarken hayat güzeldi ekmek elden su gölden bir ayda bu kadar işe evlilikten soğur insan ama bu daha fragman onunda farkındayım
İşlere ekstra Çaydanlıklarımı parlattım
Ocağı temizledim
Tezgah duvarını sildim
Yatak başlığımı temizledim
Ayakkabılığı düzenledim
Mutfak sandalyelerinin tozu alındı
Toplanacak birkaç parça çamaşır vardı topladım yerine yerleştirdim

Yatak odası mobilyalarının tozunu alıp baharatlık kaplarımı da düzenleme planım var başka da yapacak bir iş yok sanırım akşama da kocama bir çorba birde çay yanına birşey yaptığımda ben hazırım

Tv ünitem, vitrinim yok
Eşarplarımı, kıyafetlerimi konmari katladığım için dağılmıyor.
dolap üstlerini sileyim ben de bari

Ellerine sağlık canım
Ben bekarken anneme iş yaptırmazdım, sadece yemek yapardı
Bende yataklari topladim ,
Kahvalti yaptik,
Simdi de fizik tedavideyim evegidice , kabak tatlisi yapicam
Eline sağlık canım
islerim bitti annemin evi daha kolay oldu her yer toplu duzenliymis zaten
Maşaallah annene o zaman
Tv ünitem, vitrinim yok
Eşarplarımı, kıyafetlerimi konmari katladığım için dağılmıyor.
dolap üstlerini sileyim ben de bari
Kolay gelsin canım

Benim bulaşığa bi çare bulmam lazım. Benim tek sorunum bulaşık kaldı. Kurutmayla çamaşır sorunu çözüldü. Bulaşık için de tek çözüm ikinci makine gibi ama o da imkansız tabii
O zaman ona yoğunlaşacaksın, önceliğin yıkanan bulaşıkları makine de bekletmemek olsun, bir kaç bu rutini yaparsan düzene oturur bence. Diğerlerine çözüm bulmuşsun bunu da yaparsın

Ödev süper tam ihtiyaç dün oğlanın odasında tozlu bi yer kaldı silemedim o olabilir silmedipim yer...sanki beni düşünerek yazmışsın diğerlerini de yaparım ama eve geç gidiyorum yarın yarım gün çalışıyorum, yarına kalabilir....

O zaman ona yoğunlaşacaksın, önceliğin yıkanan bulaşıkları makine de bekletmemek olsun, bir kaç bu rutini yaparsan düzene oturur bence. Diğerlerine çözüm bulmuşsun bunu da yaparsın
Mutfağa girince kaçasım geliyor afakanlar basıyor hiç sevmiyorum mecburen yapıcam ama işte bakalım. Yine bulaşık var ben temizlik benim işim izliyorum oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…