golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Kv sorunsalı devam ediyorNerdeydin?
Kv sorunsalı devam ediyor
Efsere belli olmaz, gider vurur maazallahFur gitsin
Biri bir bedel ödemeli neydekEfsere belli olmaz, gider vurur maazallah
Yok bacıko 9 canlıFur gitsin
Günaydın kayısı reçelleri
El ayak hastalığında antibiyotik kullanılmıyor diye biliyorum jes. Sadece ateş kontrol altındav tutuluyor. Çok geçmiş olsunKızlar el ayak hastalığı olmuş diyor doktor. Ama antibiyotik filan vermedi.
Alerji oldu vucudu diye zatiden şurup verdikk birinci noteri 7.5 aylık bebek içer mi onu canım ?
Ağzının içi yara diye de bir damla verdi uyuşturuyormuş. Rahat yesin diye.
Bunun dışında birşey yok dedi yolladı. Sinirliydi baya. Devlete sövdü hatta sistem açılmayınca.
Bilmiyorum bakalım yarına başka doktora da götürürüm. Belki yatırır eğer böyle devam ederse.
Eşim de doktor en doğrusunu yapmış çocuk mikrop la savaşmayı öğreniyor diyor. Ateş de çok artmadı hala aynı bin şükür.
Kızlar el ayak hastalığı olmuş diyor doktor. Ama antibiyotik filan vermedi.
Alerji oldu vucudu diye zatiden şurup verdikk birinci noteri 7.5 aylık bebek içer mi onu canım ?
Ağzının içi yara diye de bir damla verdi uyuşturuyormuş. Rahat yesin diye.
Bunun dışında birşey yok dedi yolladı. Sinirliydi baya. Devlete sövdü hatta sistem açılmayınca.
Bilmiyorum bakalım yarına başka doktora da götürürüm. Belki yatırır eğer böyle devam ederse.
Eşim de doktor en doğrusunu yapmış çocuk mikrop la savaşmayı öğreniyor diyor. Ateş de çok artmadı hala aynı bin şükür.
İnşallah canım inşallah. Çok canı yanıyor tükürdüğünü yutarken bile. İçim parçalanıyorçok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer
zaditeni çoğunun antibiyotik alerjisi var mı anlayamadıklarında bile veriyolar.
ben kullandık diye hatırlıyorum zaditeni ama ayını net olarak soyleyemem
el ayak hastalığı da önce süründüren sonra çabuk toparlanan bi hastalık. inşallah bi iki güne toparlar sıkıntı etmeyin.
Sağolasın canım. Ateş için de takip et dedi calpol ver artarsa. Kontrol altında tutmak bu sanırımEl ayak hastalığında antibiyotik kullanılmıyor diye biliyorum jes. Sadece ateş kontrol altındav tutuluyor. Çok geçmiş olsun
Kimden geçti acaba ya kıyamam minigeİnşallah canım inşallah. Çok canı yanıyor tükürdüğünü yutarken bile. İçim parçalanıyorallah tez vakitte şifa versin yavruma
Sana bir sorum daha var. Bebek alerjik birşey yedi tüm vucudu benek benek oldu. Bu zatiden işe yarar mı? Veya nedir bunun çözümü? Kendiliğinden mi geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?