golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Jesim el ayak hastalığı 6.hastalık gibi hastalıklarda vermiyorlar antibiyotik ateş düşürücü yetiyor sadece.Kızlar el ayak hastalığı olmuş diyor doktor. Ama antibiyotik filan vermedi.
Alerji oldu vucudu diye zatiden şurup verdikk birinci noteri 7.5 aylık bebek içer mi onu canım ?
Ağzının içi yara diye de bir damla verdi uyuşturuyormuş. Rahat yesin diye.
Bunun dışında birşey yok dedi yolladı. Sinirliydi baya. Devlete sövdü hatta sistem açılmayınca.
Bilmiyorum bakalım yarına başka doktora da götürürüm. Belki yatırır eğer böyle devam ederse.
Eşim de doktor en doğrusunu yapmış çocuk mikrop la savaşmayı öğreniyor diyor. Ateş de çok artmadı hala aynı bin şükür.
Zaditen kullanabilirsin. Bebekken kullandım ben alerji için.Kızlar el ayak hastalığı olmuş diyor doktor. Ama antibiyotik filan vermedi.
Alerji oldu vucudu diye zatiden şurup verdikk birinci noteri 7.5 aylık bebek içer mi onu canım ?
Ağzının içi yara diye de bir damla verdi uyuşturuyormuş. Rahat yesin diye.
Bunun dışında birşey yok dedi yolladı. Sinirliydi baya. Devlete sövdü hatta sistem açılmayınca.
Bilmiyorum bakalım yarına başka doktora da götürürüm. Belki yatırır eğer böyle devam ederse.
Eşim de doktor en doğrusunu yapmış çocuk mikrop la savaşmayı öğreniyor diyor. Ateş de çok artmadı hala aynı bin şükür.
Nasıl oldu başın? Üşüttün mü?5 saat olmuş bunu yazalı hala başım çok kötü bugünüm ziyan oldu böyle Allah beterinden korusun
Yiğidim aslanım elinede ne yakıştı diye verdin gazı adama umarımHey maşallah6 parça yaptım heralde ben akşam eşimde zahmet etmiş kıyamam o ellerine pantolon tşört ütülemiş kendine etti 8. 32 den düş oni kaldı 24
Offff bayılırım kokusu geldi burnumaGünaydın kayısı reçelleribabam bir kasa kayısı gönderdi Iğdır’dan ocakta kayısı reçeli kaynıyor
Zaditen işe yarar canım döküntü için kullandım bebekken benimkilere. Alerjik ciltleri ikisininde, alerji damlası şurubu çok kullandım.İnşallah canım inşallah. Çok canı yanıyor tükürdüğünü yutarken bile. İçim parçalanıyorallah tez vakitte şifa versin yavruma
Sana bir sorum daha var. Bebek alerjik birşey yedi tüm vucudu benek benek oldu. Bu zatiden işe yarar mı? Veya nedir bunun çözümü? Kendiliğinden mi geçecek?
İnşallah canım inşallah. Çok canı yanıyor tükürdüğünü yutarken bile. İçim parçalanıyorallah tez vakitte şifa versin yavruma
Sana bir sorum daha var. Bebek alerjik birşey yedi tüm vucudu benek benek oldu. Bu zatiden işe yarar mı? Veya nedir bunun çözümü? Kendiliğinden mi geçecek?
Yiğidim aslanım elinede ne yakıştı diye verdin gazı adama umarım
Mutfakta beyaz halıBu domates yumuşak dolaba geri koyim derken ettiğime bakın
Örtü sermeden iş yapınca paçozluğum akıyor böyle
Tövbe deyin beyaz değil yaqMutfakta beyaz halı
Aferin örnek öğrenciNerdesiniz bee
Ödev mutfak sandalyesi ödevisi diye aklımda kalmış yine de bi bakim dedim bugün ödev vermemiş ya nego
Dünkümüydü neydi o bi sandalye okudum ya eminim
Vermedin mi sandalye yaAferin örnek öğrenci
Verdim verdim bilmem hangi günVermedin mi sandalye ya
Cedden rehmet o kadar lekelenmişki meğer silince daha iyi gördüm mis gibi oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?