Düzenli Evimiz & Hayatımız

Jesim el ayak hastalığı 6.hastalık gibi hastalıklarda vermiyorlar antibiyotik ateş düşürücü yetiyor sadece.
Ağız yarası için karbonatlı su yap gazlı bez veya temiz bi tülbentle ağzının içini temizle çabuk geçer inşallah

Zaditen kullanabilirsin. Bebekken kullandım ben alerji için.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım ama o hastalık zaten o şekilde atlatılıyor zaten endişelenme.

Hey maşallah 6 parça yaptım heralde ben akşam eşimde zahmet etmiş kıyamam o ellerine pantolon tşört ütülemiş kendine etti 8. 32 den düş oni kaldı 24
Yiğidim aslanım elinede ne yakıştı diye verdin gazı adama umarım

Zaditen işe yarar canım döküntü için kullandım bebekken benimkilere. Alerjik ciltleri ikisininde, alerji damlası şurubu çok kullandım.

aslında alerjide bebeğin vücudundan atılana kadar yapacak bisey yok ama alerji şurubu alerjinin etkilerini azaltıyor sanırım. o benekler de bir haftaya kadar gecer diye düşünüyorum. bizim baarsak tepkili olduğu için kesin olarak şu kadar süre diyemem cesim

inşallah bir an önce iyileşir hepsi üst üste gelince bebek de ne olduğunu şaşırmıştır yavrum

Bu domates yumuşak dolaba geri koyim derken ettiğime bakın

Örtü sermeden iş yapınca paçozluğum akıyor böyle

Eklentiler

• 1656420097074263547042932193565.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 46
JES Tekrar geçmiş olsun canım tanıdık hastalığı geçirenler hep antibiyotiksiz geçirdi bikaç güne anca solar sanırım ağızda da çıktığı için zorlanıyo yavrular kıyamam

Nerdesiniz bee

Ödev mutfak sandalyesi ödevisi diye aklımda kalmış yine de bi bakim dedim bugün ödev vermemiş ya nego

Dünkümüydü neydi o bi sandalye okudum ya eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…