Büyüğünde başı ağrıyo halsiz oda hastalanıcak sanırım canım sıkıldıVerdim verdim bilmem hangi gün
Benimki oldu bile bugünde onunla uğraştımBüyüğünde başı ağrıyo halsiz oda hastalanıcak sanırım canım sıkıldı
Geçmiş olsun negoBenimki oldu bile bugünde onunla uğraştım
Hayırdır canım niyeDişe dokunur bir iş yapmadan akşam oldu başıma ağrı giriyor keyfim kaçtı
Sağol canımGeçmiş olsun nego
Biz olmasak bari geçmiş olsun oğlana aynı sürede oluyolar demekBenimki oldu bile bugünde onunla uğraştım
Bilmiyorum ki öyle birden çöktü. Bugün çok iş yapmayı planlanmıştım yapamadım boş geçti gibi hissediyorum ondan olabilirHayırdır canım niye
Olmazsınız inşallah. Pozitif yönden bakıyorum yağmurlu günlerde hasta oldular, güneşli günde eve kapanıp kalsak sinir olurdukBiz olmasak bari geçmiş olsun oğlana aynı sürede oluyolar demek
Aman olur arada öyle her gün dolu geçecek değil ya düşürme enerjini.Bilmiyorum ki öyle birden çöktü. Bugün çok iş yapmayı planlanmıştım yapamadım boş geçti gibi hissediyorum ondan olabilir
Yapmamış halin bu muEvi topladım
Salon oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Salon koltuklarının içini düzenledim atılacakları attım
Lavaboyu klozeti ovdum
1 makine çamaşır yıkayıp astım
Nevresimler yıkandı astım
Balkonu yıkadım
Yemek yaptım
Bilmiyorum ki öyle birden çöktü. Bugün çok iş yapmayı planlanmıştım yapamadım boş geçti gibi hissediyorum ondan olabilir
Kız kime diyorum benEvi topladım
Salon oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Salon koltuklarının içini düzenledim atılacakları attım
Lavaboyu klozeti ovdum
1 makine çamaşır yıkayıp astım
Nevresimler yıkandı astım
Balkonu yıkadım
Yemek yaptım
Planladıklarım bunlar değildiYapmamış halin bu mu
Ay amaan ne bileyim belki havadandır iyiydim gündüzden akşam üzeri bi durgunluk çöktüNiye öyle hissediyosun boş geçse nolur gölge robotmusun her gün aynı şeyler olmaz ki haksızlık etme kendine sakın ❤
Benim de ütüm bitti ama sandalyelerim kirli onların da silinmesi lazım. Yarın çok süper iş yapcamGölge hanım sandalye ödevini yaptınız mı acaba?
Hani ütüm bitmemiş olabilir ama sandalyelerim temiz anlatabiliyor muyum?
Böyle dediğim hiç bir gün yapamadım tabi sen ben deyılsınBenim de ütüm bitti ama sandalyelerim kirli onların da silinmesi lazım. Yarın çok süper iş yapcam
İnşallah ben yaparımBöyle dediğim hiç bir gün yapamadım tabi sen ben deyılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?