Kaynanası başında olan birinin toplu olmama ihtimali var mıHerkes nerde acabaaaa
Mutfaklar toplu muuu
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
Şükür canım büyük daha kolay atlattı küçüğün dişle karıştığından uzun sürdü zannedersem şükür 8. Diş de boy gösterince rahatladı kayınvalidem de Perşembe kontrole gidecek bakalım ameliyat için ne diyecek nasıl olacak o gün belli olur zannedersem anane de geldi köyden bizde uğraşıp duruyorum ben deOffff bayılırım kokusu geldi burnuma
Afiyetle yiyin canım. Kv nasıl oldu? Çocuklar nasıl?
Bonus sence ben bunu oynasam zelzele olabilme ıhtımalı var mıGak bak millet kankasıyla ne gizel kolbastı oyniyir
Ne alakası var hoş bir sada sadeceBonus sence ben bunu oynasam zelzele olabilme ıhtımalı var mı
evettttHerkes nerde acabaaaa
Mutfaklar toplu muuu
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
Ulan bi evde durevettttyarina yemegi mi uapacagim gezme var
karsi apartmanda gidecemUlan bi evde dur
Dışarıdaydım doğum günüsüm sebebiyle:)Herkes nerde acabaaaa
Mutfaklar toplu muuu
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
Siveno var doğal içerikli. Hamilelik ve emzirme döneminde onu kullandım ben hepKendime değil ki kızım için
Levaiz sonra yazayım dedim unuttumDışarıdaydım doğum günüsüm sebebiyle:)
Ama mutfağım her daim topludur
Kızlar mesajları okudum ama tam dönemedim hepinize burdan yazayım dedim.
Doktor ağzındaki yaralar için gliserinli bir damla vermişti o uyuşturdu da biraz karnını doyurdum şükür.
Biogai yazdırdım a kullanayım 1 ay dedim. Bağırsak florası toplanır yarar inşallah.
BBirde kızlarNego kk birinci noteri zatiden neymiş öyle ya mucize maşallah yavrumun döküntüler de artmadı etkisini gösteriyor rabbime bin şükür şu sürekli ağlaması kesildi.
İİdrar tahlili vermiştik onun da sonuç çıkmadı daha. Kaka da beyim hastanede 4 saat yapmadı perişan olduk dayanamadık eve geldik babası oyun halısına koydu hava alsın diye açık bırakmış heryeri batırdıonun götünü yiyim ben iyileşsin de bokunu elimle her gün temizlesem gıkım çıkmaz
İnşallahhhhhhh inşallah toparlar yavrum o ağrı sızı çektikçe inledikçe ben de üzülüyorumşükür düne göre daha iyi dediğiniz gibi geçecek inşallah.
Canım zaditen uyutur birde böyle artı bir yönü var :)Kızlar mesajları okudum ama tam dönemedim hepinize burdan yazayım dedim.
Doktor ağzındaki yaralar için gliserinli bir damla vermişti o uyuşturdu da biraz karnını doyurdum şükür.
Biogai yazdırdım a kullanayım 1 ay dedim. Bağırsak florası toplanır yarar inşallah.
BBirde kızlarNego kk birinci noteri zatiden neymiş öyle ya mucize maşallah yavrumun döküntüler de artmadı etkisini gösteriyor rabbime bin şükür şu sürekli ağlaması kesildi.
İİdrar tahlili vermiştik onun da sonuç çıkmadı daha. Kaka da beyim hastanede 4 saat yapmadı perişan olduk dayanamadık eve geldik babası oyun halısına koydu hava alsın diye açık bırakmış heryeri batırdıonun götünü yiyim ben iyileşsin de bokunu elimle her gün temizlesem gıkım çıkmaz
İnşallahhhhhhh inşallah toparlar yavrum o ağrı sızı çektikçe inledikçe ben de üzülüyorumşükür düne göre daha iyi dediğiniz gibi geçecek inşallah.
Kolaltı stick mi? Başka çok denedim ama rexona da asla koku olmuyor cidden. Bakıyım onada.sebamedin deodorantini kullanıyorum ben o da güzel negom
Kaynananın gücü adınaKaynanası başında olan birinin toplu olmama ihtimali var mı
Tamam canım demem bi daha böyle insan işte duasıyla allah korusun imtihan edilir Allah korusun yaBununla geçmiş olsun jes o alerji ilaçları çok iyi onun sayesinde kaç ay öksürmedi benim küçük.
Bir de sana dost tavsiyesi altını çizdiğim şekilde temennide bulunma kuzum ne istediğimize dikkat etmemiz lazım.
Yeter ki iyi olsunlar zaten genel bütün zorluğa katlanıyor anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?