Düzenli Evimiz & Hayatımız

Offff bayılırım kokusu geldi burnuma
Afiyetle yiyin canım. Kv nasıl oldu? Çocuklar nasıl?
Şükür canım büyük daha kolay atlattı küçüğün dişle karıştığından uzun sürdü zannedersem şükür 8. Diş de boy gösterince rahatladı kayınvalidem de Perşembe kontrole gidecek bakalım ameliyat için ne diyecek nasıl olacak o gün belli olur zannedersem anane de geldi köyden bizde uğraşıp duruyorum ben de
Sen nasılsın çocuklar nasıl toparlandı mı

Kızlar mesajları okudum ama tam dönemedim hepinize burdan yazayım dedim.

Doktor ağzındaki yaralar için gliserinli bir damla vermişti o uyuşturdu da biraz karnını doyurdum şükür.

Biogai yazdırdım a kullanayım 1 ay dedim. Bağırsak florası toplanır yarar inşallah.

BBirde kızlar Nego kk birinci noteri zatiden neymiş öyle ya mucize maşallah yavrumun döküntüler de artmadı etkisini gösteriyor rabbime bin şükür şu sürekli ağlaması kesildi.

İİdrar tahlili vermiştik onun da sonuç çıkmadı daha. Kaka da beyim hastanede 4 saat yapmadı perişan olduk dayanamadık eve geldik babası oyun halısına koydu hava alsın diye açık bırakmış heryeri batırdı onun götünü yiyim ben iyileşsin de bokunu elimle her gün temizlesem gıkım çıkmaz

İnşallahhhhhhh inşallah toparlar yavrum o ağrı sızı çektikçe inledikçe ben de üzülüyorum şükür düne göre daha iyi dediğiniz gibi geçecek inşallah.

Bununla geçmiş olsun jes o alerji ilaçları çok iyi onun sayesinde kaç ay öksürmedi benim küçük.
Bir de sana dost tavsiyesi altını çizdiğim şekilde temennide bulunma kuzum ne istediğimize dikkat etmemiz lazım.
Yeter ki iyi olsunlar zaten genel bütün zorluğa katlanıyor anne

Canım zaditen uyutur birde böyle artı bir yönü var :)
İyileşir merak etme az kaldı, ilk günler ağır oluyor biraz sonra daha rahat.

Tamam canım demem bi daha böyle insan işte duasıyla allah korusun imtihan edilir Allah korusun ya

İyi olsun sıkıntı çıkmasın da gerisi sorun değil. Huysuzluğu iştahsızlığı geçecek inşallah.

Verdim bakalım 2-3 gün daha veririm sonra keserim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…