Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet susuzluk var hiç aklıma gelmiyor su içmek. 1 litre içeyim şimdi soda yok evde
bir litreyi direkt içme.
yarim saatte bir büyük bardak kadar içmen lazım.
kendine ayran yap o zaman soda yoksa. tansiyon sorunu yoksa azcik tuz da atabilirsin. çok geçmiş olsun canım

Evet susuzluk var hiç aklıma gelmiyor su içmek. 1 litre içeyim şimdi soda yok evde
İkindiden sonra aynen ağrımaya başladı iki büyük bardak su içtim bende birde laf olsun diye parol içtim geçti. Su çok etkiliyor gerçekten.

40 haftalık doğdu o da
Benim ilkini 41 de zorla aldılar daha duracaktı çocuğum
bir litreyi direkt içme.
yarim saatte bir büyük bardak kadar içmen lazım.
kendine ayran yap o zaman soda yoksa. tansiyon sorunu yoksa azcik tuz da atabilirsin. çok geçmiş olsun canım
Sağol canım tansiyon sorunu da çıktı son zamanlarda
Hava çarpmış olabilir ağırlığın olabilir noterin dediği önemli susuz olabilirsin tansiyonundan olabilir
Bişeylerin çarptığı kesin elime geçirsem ben de onlara çarpcam
İkindiden sonra aynen ağrımaya başladı iki büyük bardak su içtim bende birde laf olsun diye parol içtim geçti. Su çok etkiliyor gerçekten.
Parol da attım arveles de attım yok

o zaman susuzluk seninki bide minerallerin eksilmistir terliyoruz hava sıcak. bol bol su iç inşallah fayda eder. tansiyonu susuzluk da etkiliyo mu acaba

Adres ver ben çarpayım

o zaman susuzluk seninki bide minerallerin eksilmistir terliyoruz hava sıcak. bol bol su iç inşallah fayda eder. tansiyonu susuzluk da etkiliyo mu acaba
Olabilir canım. suyu doldurup koyuyorum benden önce içiyorlar çocuklar herkesin şişesi var aslında ama yok illa benimkinden içecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…