İnşallah canım baş ağrısı zor oluyorKoydum canım özellikle jellerim var benim böyle durumlar için buzdolabında tutuyorum yok faydası olmadı. Çocuklar uyutsa geçer inşallah
40 haftalık doğdu o daaaaa umut var yani ilki ne kadardi :)
benim oğlan 38+3:)
bir litreyi direkt içme.Evet susuzluk var hiç aklıma gelmiyor su içmek. 1 litre içeyim şimdi soda yok evde
Hava çarpmış olabilir ağırlığın olabilir noterin dediği önemli susuz olabilirsin tansiyonundan olabilirKoydum canım özellikle jellerim var benim böyle durumlar için buzdolabında tutuyorum yok faydası olmadı. Çocuklar uyutsa geçer inşallah
İkindiden sonra aynen ağrımaya başladı iki büyük bardak su içtim bende birde laf olsun diye parol içtimEvet susuzluk var hiç aklıma gelmiyor su içmek. 1 litre içeyim şimdi soda yok evde
40 haftalık doğdu o da
M Musluk Suyu Allah davul etmeye nick değişip duruyorsunuz ulaHerkes nerde acabaaaa
Mutfaklar toplu muuu
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
Anka
@Minik Meleklerim
@Maya-
@Amazing family
Ne güzel olurdu, belkide olur dur bakalımilki belirliyo o zaman ikinciyi
istiyorum ki oglani kreşe bırakayım. doğuma gideyim bebis doğsun. eşim oğlanı okuldan alıp getirsin. çok güzel olurdu
Benim ilkini 41 de zorla aldılar daha duracaktı çocuğum40 haftalık doğdu o da
Sağol canım tansiyon sorunu da çıktı son zamanlardabir litreyi direkt içme.
yarim saatte bir büyük bardak kadar içmen lazım.
kendine ayran yap o zaman soda yoksa. tansiyon sorunu yoksa azcik tuz da atabilirsin. çok geçmiş olsun canım
Bişeylerin çarptığı kesin elime geçirsem ben de onlara çarpcamHava çarpmış olabilir ağırlığın olabilir noterin dediği önemli susuz olabilirsin tansiyonundan olabilir
Parol da attım arveles de attım yokİkindiden sonra aynen ağrımaya başladı iki büyük bardak su içtim bende birde laf olsun diye parol içtimgeçti. Su çok etkiliyor gerçekten.
Ne güzel olurdu, belkide olur dur bakalım
Planlı doğum dedikleri bu olsa gerekumutluyum ya
iş yerinde bi abla var sabah sekizde çocuğu okula bırakmış ordan hastaneye gitmiş. onda doğum yapmış
güzel örnekler var önümde
Benim ilkini 41 de zorla aldılar daha duracaktı çocuğum
Sağol canım tansiyon sorunu da çıktı son zamanlarda
Bişeylerin çarptığı kesin elime geçirsem ben de onlara çarpcam
Parol da attım arveles de attım yok
Planlı doğum dedikleri bu olsa gerek
Adres ver ben çarpayımBenim ilkini 41 de zorla aldılar daha duracaktı çocuğum
Sağol canım tansiyon sorunu da çıktı son zamanlarda
Bişeylerin çarptığı kesin elime geçirsem ben de onlara çarpcam
Parol da attım arveles de attım yok
Aaa ben senin ilk sanıyordum ikinci mi olacak maşallahumutluyum ya
iş yerinde bi abla var sabah sekizde çocuğu okula bırakmış ordan hastaneye gitmiş. onda doğum yapmış
güzel örnekler var önümde
Aaa ben senin ilk sanıyordum ikinci mi olacak maşallah
Farkettim sabah ama demeyi unuttumM Musluk Suyu Allah davul etmeye nick değişip duruyorsunuz ulagecenin diye birini etiketliyorum neyseki girmiyormuş
Olabilir canım. suyu doldurup koyuyorum benden önce içiyorlar çocuklar herkesin şişesi var aslında ama yok illa benimkinden içeceklero zaman susuzluk seninki bide minerallerin eksilmistir terliyoruz hava sıcak. bol bol su iç inşallah fayda eder. tansiyonu susuzluk da etkiliyo mu acaba
Aferin güzel dostFarkettim sabah ama demeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?