• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben sezeryan oldum kuzum normal doğum isterken göz doktorum onay vermedi kısmet böyleymiş.Eşimi dahi üzerine basa basa uyardı.
Ablam normal doğum yaptı beni genel anesteziden uyanırken görünce bi baktım ağlıyor tabi ben tam konuşamıyorum ama görüyorum.Halimi perişanlığımı gördü çok kötü dedi ben sezeryan olsam 2.doğuma zor cesaret ederdim dedi.😅
Ben genel aldım ve anestiziyi atmak perişanlık dikişlerimle kusmak öğürmek ölüm gibiydi.Anesteziden dolayı nefes alamıyordum oksijen istedim.Gözlerim kararıyo terler basıyo baygınlık geçiriyordum.
Amcamın kızıyla aynı gün aynı hastanede doğum yaptık aynı dr.😊 kuzen ayaklanıp beni ziyarete geldi şöyle dediğini hatırlıyorum Teneffüs çok kötü yahu 🤣🤣 ben yine iyiyim dedi.Babamın o arada bana bi bakışı var çok hüzünlüydü.😐
Doğum yapacak kadına ne kadaaan güzel bir mesaj teneffüs :rolleyes: :confused:

Banyo temizleme en sevmediğim iş.🤣🤣
Sen böyle yazınca öğretmenim aklıma geldi bize zordan başlayın demişti bu sözü hiç unutmuyorum.Hep zordan başlarım bütün işlerde ev temizliğinde de aklıma gelir bu sözü.Sanırım 5.sınıftaydim bu sözü işittiğimde😊
🥴
Ben hep kolaydan zora doğru gidenlerden oldum hep hatayı en basinda mi etmişiz teneffusum🤔

Mahallede düğün var:halay::halay:

Doğum yapacak kadına ne kadaaan güzel bir mesaj teneffüs :rolleyes: :confused:
Ayy düşünemedim sanırım😅 Benim böyle kötüydü herkesin bu kadar kötü olmuyor zaten.Bebeğimle kavuştuğum gün bulutların üzerinde gibiydim ama Rabbim tüm hamişlerimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.🙏

Bugün genel olarak yaptıklarımı yazayım kızçeler..
🍦Kahvaltı hazırladım.
🍦Evi toparladım.
🍦1 posta çamaşır katladım yerleştirdim.
🍦Bulaşık makinasını boşalttım.
🍦Kirlileri makinaya dizdim.
🍦Elde yıkanacakları yıkadım.
🍦Evi süpürdüm
🍦Yerleri eşim sildi sağolsun.
🍦Giysi dolabının aynalarını sildim.
🍦Camların önüne mermerlerine su döktüm sildim.
🍦Lavaboyu yıkadım.
🍦Oğlanı yıkadım, bebişi de eşimle yıkadık.
🍦Bebişin ek gıdasını yedirdim gün boyu eğleyip durdum.:confused:sağolsun hiç durmuyor bugün çook huysuz hep ağlıyor bağırıyor.:KK47:

Back
X