Denize gidecek misiniz teneffusum?Napaysunuz kızlar? Bizim kız bana bir iş yaptırmıyor duş aldırıp süsleyip annemlere geçtik.
Oğlanda ilk defa heves etmiş havuza gitti abileriyle.
O kadar sıcakladı ki bizim buralar yoldan gelmek dahi çok zor.40 derecenin üzerine çıkacakmış meteroloji uyarmış.
Deniz güzel canım günü birlik gidip gelebiliyoruz. Arabamız kuma gömüldü oğlanı sivri sinekler mahvetti günlerce iyileştiremedik acile,cildiyeye götürmüştükDenize gidecek misiniz teneffusum?
Aynı havayı soluduğumuz için bayram sonu bir yerlere kaçalım diyorum eşime çok sıcak olacak hava diye.
Ama deniz olarak neresi temiz ve güvenli tam bilmiyorum araştırma içindeyim.
2.yi alayım4 temmuz ödevi
Cam silmek.
Saklama kaplarını koyduğumuz yeri düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Anka
Minik Duduklu Tencere
The
Amazing family
Ne güzel yerler var
Benim kız bugün geldiGün aaaaayyy dııııııınnnnnnnnn dın dın dın. İstanbulda son 2
Geçmiş olsun canımNego kızlar netimiz yok 3 gün oldu yine telde 250 mb var sadece ara ara girebilirim haberiniz olsun.
Ben de bebem de daha iyiyiz çok şükür merak etmeyin bizi
İyi olunda kuzum bekleriz ❤Nego kızlar netimiz yok 3 gün oldu yine telde 250 mb var sadece ara ara girebilirim haberiniz olsun.
Ben de bebem de daha iyiyiz çok şükür merak etmeyin bizi
Kızlar acil yardım bunlar nasıl çıkacak? Tükenmez kalem mürekkebi Eki Görüntüle 3093829 Eki Görüntüle 3093832
Cif sprey denedim biraz kolonya döktüm akıttı gibi bi de allkollü dezenfektan sıktım. Birazdan oğlanı uyutunca tamamen girişeceğimAseton cif vs ne varsa dene gölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?