golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Yok canım
İnşallah kötü bi şey yokturYok canım
İşi vardırİnşallah kötü bi şey yoktur
Kolay gelsinBugün tecvid dersim var. Gelmeden yemeğimi yaptım, evi toparlayip geldim. Yarın eşimin ailesine gideceğiz bayram için, o yüzden bugünden evi güzel bir temizlemem gerek
Eşinle konuştun mu çok yorulduğunu? Akşam sende kendini dinlenmeye al ,bir gün yapıyorsan öbür gün dinlen. Eşin sadece çocuğa bakarak bir nebze yardım etmiş oluyor, mutfağa falanda destek olsa arada sende nefes alsan. Yorgunluktan sinirli oluyor insan maalesefKendimi şu sıralar kül kedisi gibi hissediyorum kızlar ya. Tüm iş bana bakıyor sanki. Eşim yükümü gereği kadar hafifletmiyor galiba. İşten eve geliyor, bir saat kadar çocukla oynuyor o sırada ben bulaşık vs hallediyorum , sonra çocuk uyuyor. Onun dersi var, ingilizce çalışıyor. Bense hala bir sekilde iş yapıyor oluyorum, yok ütü yok yemek vs vs.... Yorulmuş hissediyorum. Bugün yavruma bağırırken buldum kendimi ya çok üzüldüm çok pişman oldum gerçekten
Geçmiş olsun canımEvi topladım dikey süpürge ile süpürdüm salonun tozunu aldım dışarıda işlerim var onu halletmeye gidiyom şimdi. Boynum da tutuk
Saol canımGeçmiş olsun canım
Bugün bayram temizliği şükür bitti
Sarmayı ilk gün akşama bıraktım bu sefer, önden sarardım ama bu boyunla zor. Tam iyi olmazsa sarmam bile bu bayramda böyle olsun aman.Bugün bayram temizliği şükür bitti
Yarın alışveriş ve sarma saracağım
Bir sepet ütüm var
En iyisi bir duş alayım kendimi leş gibi hissediyorum koşturmaktan
İşi varmış
Evet konuştum, hep konuşuyorum aslında. Ama genelde bana söylediği ee bu kadar yapma ev pis değil, düzensiz değil falan oluyor. Belki tuhaf gelecek ama doğumdan sonra acayip bı temizlik takıntım başladı. Hiçbir yerin en ufak dağınıklığına katlanamiyorum .Eşinle konuştun mu çok yorulduğunu? Akşam sende kendini dinlenmeye al ,bir gün yapıyorsan öbür gün dinlen. Eşin sadece çocuğa bakarak bir nebze yardım etmiş oluyor, mutfağa falanda destek olsa arada sende nefes alsan. Yorgunluktan sinirli oluyor insan maalesef
Dinlen yorma kendiniSarmayı ilk gün akşama bıraktım bu sefer, önden sarardım ama bu boyunla zor. Tam iyi olmazsa sarmam bile bu bayramda böyle olsun aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?