Valla iki defa kız dediler, son gittiğimde erkek olabilir dediler. Şimdi tekrar kontrolüm var bakalım ne çıkıcakBebişin cinsiyeti belli oldu mu selizay
biraz gec oldu ama
Kahvaltı yaptık. Çay içtik. Bulaşık mk boşalttım. Çöpleri attık. Kek çırptım. 2 iş yapıp 2 çocuk avutunca gıdım gıdım ilerliyorum. Bir sürü işim var. Oturdum çocuğa yaz ödevi yaptırıyorum. Bulaşıkları makineye dolduracağım. Mutfağı silip süpürmeyi düşünüyorum. Çocuklardan vakit olmuyor. Kilo aldım diye dertleniyorum bir de. 3 kilo almışım.Napaysınız?
Yaprak çıkardım iç hazırladım aferin diyorum kendime
Ne yapayım mutfak yemek çamaşır yemek yine mutfakNapaysınız?
Yaprak çıkardım iç hazırladım aferin diyorum kendime
Sabunda iş görürNeredesiniz. Ben mutfağı çok fena temizledim. İştahım geldi. Heryeri temizleyesim var. Ama deterjanım bitti.
İyi yapmışsın. çocuklar dışarı oynama yaşına geldi. Evim az batıyor yazınNevresim takıcam şimdi. Sabah çıkardım takmadım havalansın yatak iyice dedim.
Bugün evdeydik battı benim evİyi yapmışsın. çocuklar dışarı oynama yaşına geldi. Evim az batıyor yazın
Batar. Sağlık olsun. Salonum mutfağım toplu. Çaydan sonra bulaşık makinemi çalıştırcam. Birazdan da çamaşır atarım.Bugün evdeydik battı benim ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?