- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Hoşbuldummmm bonusummHoşgeldinnn
Sana dair kodlanmış bir yaş bilgisi yok bende
Sütlü isteyen buyursun
O çikolatanın üstünde 5 kare daha vardı heralde yemeden önce
Hislerin hep böyle kuvvetli midir? Yarın işleri yazarken görücem seni inşallahHoşbuldummmm bonusummçoh eğlenecuk hissediyorum
Yarın bu tarifle bir Cezve kahvesi yapayım bakim.Suyunu çok koyma bir parmak pay bırak ki tasmasın. Köpürmeye başlayınca hemen kapat altını sicagiyla direk üstüne çıkıyor. Kısık ateş çok önemli
Oyy sende burdasınnAhhh tiniminimmm ne güzel ettin bende daldımcalışan ve yaşlı ablanız olarak sizin hızınıza yetişirim umarım
Abla mı?Oyy sende burdasınniyi ettik abla araya sıkıştık güzel olduuuu güzel aaa duymamış olayım senn hepimizden çalışkansın
Ayy hosbuldum, kahve falan demişlerdi ama kim yapıyor kahveleriHoşgeldiniz
Babaannemin vardı bundan 5-6 yıldır yiyoz dahada bitmedii seliztoşummmBundan var, yiyen bir daha gelmez hahsjfr
Eki Görüntüle 3099174
Cezvede değil direk fincana hazırlayıp koyuyoruz ocağa. Kısık ateşte biraz uzun sürüyor tabi pişmesi.Yarın bu tarifle bir Cezve kahvesi yapayım bakim.
Ben makineciyim.
Sabredemiyorum hemen pissin içim kafasındayım.
Bir de köpük çıkmıyor cezveden beceremiyorum.
Ama yarın bir kez daha denim bakalım.
Ayy hosbuldum, kahve falan demişlerdi ama kim yapıyor kahveleri
O köpük sadece açık renk oldu mu olmuyor ya ben koyu renk köpük istiyorum ebruli olsunCezvede değil direk fincana hazırlayıp koyuyoruz ocağa. Kısık ateşte biraz uzun sürüyor tabi pişmesi.
Cezvede söyle yapıyorum ben;
Önce suyunu koyuyorum,şeker ve en son kahve kısık ateşe koyup kahve çökene kadar karıştırmıyorum,çökünce bir kaç tur karisitirp bırakıyorum. Kopurmeye başlayınca bir tür karistiriyorum ki köpük açık renk olsun. Bir fincan yaptıysam direkt döküp sona doğru cezveyi yukarı kaldırıyorum sert döküldüğü için daha da köpürüyor. Çok kişiye yapılacaksa da kopurdukce kahve fincanlarina kaşıkla pay ediyorum köpüğü. Bir de şu çok önemli,tek kişilik yapıyorsan cezve de ona göre küçük olmalı. Köpük oluşunca fazla bekletirsen ateşte yukarı çıktıkça Köpük sönüyor kaynayarak
İşte o direk fincanda pişince tam tarif ettiğin gibi oluyor koyu koyu köpük aralarda açık geçişler offO köpük sadece açık renk oldu mu olmuyor ya ben koyu renk köpük istiyorum ebruli olsun
Yengeç burcuyumm 6. Hislerime güvenirimm bonusumHislerin hep böyle kuvvetli midir? Yarın işleri yazarken görücem seni inşallah
İşte yavrimu ben onu cezvede de aynen yapıyorum.İşte o direk fincanda pişince tam tarif ettiğin gibi oluyor koyu koyu köpük aralarda açık geçişler off
Evett ama bende küsüratı yok dümdüz 90 modellAbla mı?
Sende mi 90 bebesi?
Yengeç burcuyumm 6. Hislerime güvenirimm bonusumÇılgınlar gibi yazacamm ama benim evin işi hemen biter ki 1+1 düzen temizlik benim işim teşekkürler
Bu sene tembelim canım, geçen yıllar çok iyi yürüyordumUlan bu ne kaçıncı seviyeden başladın teyo ben daha yeni tay duruyorum
Rahmetli babam çok severdi türk kahvesini ve hep bana yaptırırdı ondan bu tecrübeli hallerİşte yavrimu ben onu cezvede de aynen yapıyorum.
Sonunda dişime göre biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?