- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Kız ben etiket listesinde varım bildirim bize her gün geliyor nego sağ olsunAsıl sen hoşgeldin ilk ben yazdım bildirim gelincehoş buldum güzel anne
Anlıyorum canım ilk mi girmiştin? Sen ne istiyosun? Allah gönlüne göre versin inşŞimdi şöyle iç mimarlık, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği kazanıyorum. Tabi İTÜ'de ODTÜ'de değil. Tüm temel bilimler ve öğretmenlikler geliyor. Ebelik, odyoloji, FTR, diyetisyenlik vs de geliyor ama ben bunları istemiyorum. O yüzden tekrar hazırlanacağım.
HoşgeldinizMerhabalar davet edildim geldim şöyle bir göz gezdirdim ama bilemedim yetişebilir miyim bu aktifliğe
Ben de temizlik ve düzen hastası, başak burcu bir kadınım lakin 3 çocuğum var
Yine de hoşuma gitti, şurada yerimi alayım aktif olmasam da bakarım
Olsun önemli olan iç güzellikKiler dolabında fındıklı ülker buldum içindeki gold folyo yabışmış böyle emiklemeden yenmez diye dolaba attım artık olmuştur getirebilirim
O bayadır bizimle zaten sende hoşgeldin sweet ❤Asıl sen hoşgeldin ilk ben yazdım bildirim gelincehoş buldum güzel anne
Hoşbuldum teşekkür ediyorumHoşgeldiniz
Merhabalar davet edildim geldim şöyle bir göz gezdirdim ama bilemedim yetişebilir miyim bu aktifliğe
Ben de temizlik ve düzen hastası, başak burcu bir kadınım lakin 3 çocuğum var
Yine de hoşuma gitti, şurada yerimi alayım aktif olmasam da bakarım
Doğum yılımla ilgili duyduğum en ilginç şeydi buAraba modeli seni
Anam utandım şimdi ben seni yeni geldin sandımKız ben etiket listesinde varım bildirim bize her gün geliyor nego sağ olsun
Farkettim ben nasıl basagim allasen gıdım bı köşede sorgulanıyimOlum sayıları artıyor
Sanki evimi tozlu falanmış gibş yazıyosun yanlış anlaşılcak lore temizlik nedir elimin kiriYeni gelen arkadaşlara rezil olmamak adına yarın yorucu bir gün olacak galibasi
Öyleymiş bende yeni geldi sandımO bayadır bizimle zaten sende hoşgeldin sweet ❤
Evet biride benim hatta 4 çocuklumuzda var.
Gıdım diye okudum niye bi i bi ı yazıyon ulanFarkettim ben nasıl basagim allasen gıdım bı köşede sorgulanıyim
Hayır ikinci girişim. Ben küçüklüğümden beri deliler gibi tıp veya psikoloji istiyorum. O yüzden de şimdi bayramda millet maşallah desin diye elektrik elektronik mühendisliğine gitmek istemiyorum. Çünkü biliyorum içimde ukte kalacak. Bir yıl daha çalışırım o yüzden zor da olsa.Anlıyorum canım ilk mi girmiştin? Sen ne istiyosun? Allah gönlüne göre versin inş
Yooo hiç öyle değil senin bal dök yala olduğuna eminim ama ispatlayamSanki evimi tozlu falanmış gibş yazıyosun yanlış anlaşılcak lore temizlik nedir elimin kiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?