Küçük değilmişsin o kadar sen 5 yaş farkla sakın duymayım abla dediğiniEvett ama bende küsüratı yok dümdüz 90 modell
Sana da ece veririm kimseye söyleme amaBabaannemin vardı bundan 5-6 yıldır yiyoz dahada bitmedii seliztoşummmben bundan istemiyorum başka yok mu
Aktif Lora kardeşim bunlar bizden temiz olursa çizerim kendimi
Maşallah yine güzel yürümüşsün teyocum 10 binden fazlasının esasen bi anlamı yokmuş. Bugün çıkamadım ben yarın uzun bir yolum var inşBu sene tembelim canım, geçen yıllar çok iyi yürüyordum
Ben soğuk suyla yapıyorum ocağa koymadan da uzuun uzun karıştırıyorum. Bazen de maden suyuyla yapıyorumSana köpüklü kahve yapmayı öğreticem
Boğa burcu olarak esefle kınıyorumyükselenim başak birde yemek yapmayı sevmem ama temizlik de çılgınlar gibi
yükselenim başak birde yemek yapmayı sevmem ama temizlik de çılgınlar gibi
En sevdiğimmm demem dememKüçük değilmişsin o kadar sen 5 yaş farkla sakın duymayım abla dediğini
Ben yapıyorum ama yanında çikilatayı biriniz getirin artıkAyy hosbuldum, kahve falan demişlerdi ama kim yapıyor kahveleri
Balık burcu olarak yerken boğaları çok içten hissediyorumBoğa burcu olarak esefle kınıyorum
Bizde yeniyizO yeni geldi
Daha da küçüğü çıkmaz2003'lüyüm ben
Kiler dolabında fındıklı ülker buldum içindeki gold folyo yabışmış böyle emiklemeden yenmez diye dolaba attım artık olmuştur getirebilirimBen yapıyorum ama yanında çikilatayı biriniz getirin artık
Hoş geldin muhteşem anaların kulüp başkanı canım sweetimiz,doğru yerdesinBizde yeniyiz
Daha da küçüğü çıkmaz
Araba modeli seni2003'lüyüm ben
Yengeç burcuyumm 6. Hislerime güvenirimm bonusumÇılgınlar gibi yazacamm ama benim evin işi hemen biter ki 1+1 düzen temizlik benim işim teşekkürler
Arkadaş yukselenim Başak diyor bı bana mı uğramıyor bu Başak temizligiAktif Lora kardeşim bunlar bizden temiz olursa çizerim kendimi
Çikolata işi bendeeee evde bi canavar var çikolata yiyenBen yapıyorum ama yanında çikilatayı biriniz getirin artık
Sormaaa evdeki boğaaa yıldımmmBoğa burcu olarak esefle kınıyorum
Asıl sen hoşgeldin ilk ben yazdım bildirim gelinceHoş geldin muhteşem anaların kulüp başkanı canım sweetimiz,doğru yerdesin
Şimdi şöyle iç mimarlık, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği kazanıyorum. Tabi İTÜ'de ODTÜ'de değil. Tüm temel bilimler ve öğretmenlikler geliyor. Ebelik, odyoloji, FTR, diyetisyenlik vs de geliyor ama ben bunları istemiyorum. O yüzden tekrar hazırlanacağım.Homer Simpson unuttum bak sonucun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?