Köydeydim bacım edge ile internete bağlanmak tam bir işkence pazar gece döndük etler dondurucuya çamaşırlar makineye dünya kadar ütü beni bekliyor kayınvalidem ve kayınpederim de döndü bizimle haftaya Çarşamba nasipse ameliyat olacak safradan çocuklar da iyi hamdolsun köy çok serindi biraz üşüttüler epey toparlandılar şükürSüpürge nerdesin sen ❤ nassın yavrular nasıl? Bizimkiler Erzurumda benide çağırıyolar :)
Sıcak farkına bak, pastorize olmuyor musunuz bacım
Anam gençler gelince grup bir aydınlanma mı yaşadı neGünaydııın
Gendimi yataktan kaldırdım
Yapacaklarım
Odamı toplayacağım.
Odamın tozunu alacağım.
En az 50 sayfa kitap okuyacağım.
İngilizce çalışacağım.
Paragraf ve problem çözeceğim.
Köy serin yaa, ben de sürekli gidiyorum hahajasKöydeydim bacım edge ile internete bağlanmak tam bir işkence pazar gece döndük etler dondurucuya çamaşırlar makineye dünya kadar ütü beni bekliyor kayınvalidem ve kayınpederim de döndü bizimle haftaya Çarşamba nasipse ameliyat olacak safradan çocuklar da iyi hamdolsun köy çok serindi biraz üşüttüler epey toparlandılar şükür
Sen de gelsene yahuserin öyle güzel gelirsen muhakkak haberim olsun görüşmek isterim sen de istersen
Sen napıyon nasılsın ?
köyde soba yaktığımızı söylemeyeyim o zaman hiç
Günaydııın
Gendimi yataktan kaldırdım
Yapacaklarım
Odamı toplayacağım.
Odamın tozunu alacağım.
En az 50 sayfa kitap okuyacağım.
İngilizce çalışacağım.
Paragraf ve problem çözeceğim.
Kitap mitap diyor bunlar, azıcık feyiz alın pis köylülerAmazon bomba indirim yapmış yaa prime üyelere, sepette de ekstra indirimle 15 klasiği 100 tl ye aldım almayan kalmasın
Ben de köylüyüm beybi, okuyan köylüKitap mitap diyor bunlar, azıcık feyiz alın pis köylüler
Üye olmadığım bir orası kaldı galiba gideyim de bi de ona bakayımAmazon bomba indirim yapmış yaa prime üyelere, sepette de ekstra indirimle 15 klasiği 100 tl ye aldım almayan kalmasın
Amazon prime a da üye ol, aylık ücret alıyor ama 30 gün ücretsiz ben de öyle yaptım ahhahaÜye olmadığım bir orası kaldı galiba gideyim de bi de ona bakayım
Ne dinazoru ayolLorik dinozor sayılır ben daha güççüğümmm
O dikkatimi çekti ulan dedim içimden kendimeKitap mitap diyor bunlar, azıcık feyiz alın pis köylüler
Ay sen masada yemeyensin hatırladım şimdiBen de köylüyüm beybi, okuyan köylüama insan gibi masada yemek yemeyi bilmiyorum ahsıdoldşdföf
Siz anca nevresim tuvalet fırçası kireç sökücü. Aydınlanın biraz yaNe dinazoru ayol
O dikkatimi çekti ulan dedim içimden kendime
Ev temizliğinin püf noktalarıni okurum okusamSiz anca nevresim tuvalet fırçası kireç sökücü. Aydınlanın biraz ya
Evet cümle kk tanıdı artık beni, yer sofrası reis diyor banaAy sen masada yemeyensin hatırladım şimdi
Her gün maruz kalacaksınızNe dinazoru ayol
O dikkatimi çekti ulan dedim içimden kendime
O minik elÇay içirim işde neymiş balkon esiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?