TeşekkürlerMerhaba arkadaşlarben bu konuyu ilk kez gördüm çok tatlı ve verimli bir paylaşım alanı Maalesef şu an böyle bir vaktim olmadığı için size katılamıyorum( kilo verme konularına anca vakit ayırabildiğim bi zamandayım ) sonrasında sizlerle de görüşürüz umarım Geldiğimde bunu demek istedim, hepinize maşallah
Okullar geri açılsın lütfenseni bu güzel havalar mahvetti nego:F
Döv oni dövOo hanfendi gelmen için yönetim bildirimi mi lazımdı ben her gün atıyordum oysaki
Etraf derken dolap içine değil miYok ben onları itinayla serpiştirdim Etrafa selede olanlar kelebeğin benimkiler değil
Yol yav abla falan genç kızım benAaa abla diyim sana ben 87 liyim
Bu dans kadar saçma bir dans görmedimoooo ne diyosun penguen dansı bile yapıyorum
İlk gün heyecanı oAma herkes geliyor diye sayfalar hemen ilerliyor, zavallı teyo nasıl okusun
Tövbe est dön ovi dön diye okudum zorr düzelttimDöv oni döv
ZevkleDöv oni döv
Bildirim geldi neler oluyor burada
Negooooo bildirim geldi
Bir bildirimle kendimi burada buldumne tatlış bir topik en sevdiğim seydir günlül yaptığım isleri saymak bazen esime sayarım nefesde aldın mı? der okadar detay anlatırım ki takip ediyim sizi Bonus
Ilk geldiğim topikti benim için
Bildirim geldi.
Evi dip köşe temizledim .
Market alışverişi derken pestilim çıktı sıcaklık 41 derece yarın 42 çıkacakmış belkide daha fazla.
En de uye olayım
Yaaa tam da bugün dedimki benim cadı kiz bi toparlansa az daha büyüse de tüm evi bi elime alsam.Ama nerdeee.Ama yinede olduğu kadar artık bu bebeyle napiyim.Bende takipteyim
Bildirim gelince kendimi özel hissetmiştim, herkese gitmiş olmasına bir miktar gırılmadim değil
Beni de ekler mısınız gruba
Merhabalar davet edildim geldim şöyle bir göz gezdirdim ama bilemedim yetişebilir miyim bu aktifliğe
Ben de temizlik ve düzen hastası, başak burcu bir kadınım lakin 3 çocuğum var
Yine de hoşuma gitti, şurada yerimi alayım aktif olmasam da bakarım
merhabalar ben de yeni geldim
artık düzenl bir hayatımın evimin olmasını istiyorum.
fakat şu anda olduğu gibi nöbet usulü çalışıyorum. ne yapmam lazım ki, eşim de sürekli yardım eder ben evde değilken süpürür siler filan ama ben hiç tatmin olamıyorum.
Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdinizGünaydınBildirimi görüp geldim Güzel bir konu. Ben de takipteyim
Aklın nirde bonuscanTövbe est dön ovi dön diye okudum zorr düzelttim
Bu bir işaret
Anlık disleksi yaşadımAklın nirde bonuscan
Ben istiyorum valla etiket gelmediği için buraya gelmeyi unutuyorum bazenHepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Listede olmak isteyenler belirtirse etiket listesine eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?